booked.net
 
 

 

Damat

  MİT gözümde büyüdü




Mehmet Ali Birand
10.02.2012
E-Posta


Şu sıralarda yaşanan MİT-Emniyet kavgası hakkında kesin bir fikir ileri sürmek için vakit çok erken; zira bilinmeyen unsurlar fazla. Ancak, sadece duyduklarımız ve gazetelerdeki haberlerle dahi, Milli İstihbarat Teşkilatı, gözümde büyüdü. Anlaşılan, Emniyet ve Özel yetkili savcılar görev sınırlarını abartmışlar.


Gazetelerde çıkan bilgilerle yetinmek zorundayız. Son derece karmaşık bir durumla karşı karşıyayız. Gerçekler tam olarak bilinmiyor ve uzun bir süre de bilinmeyecek.
 
Eğer haberler doğruysa ve MİT'e yönelik suçlamalar, KCK'nın içine sızmak, Oslo'da PKK ile barış görüşmelerine katılmak ve çözüm yolları aramak ise, Milli İstihbarat Teşkilatı’nı tebrik etmemiz gerekir.
 
Ahlaki bulur veya bulmazsınız, beğenir veya beğenmezsiniz, ancak bir ülkenin istihbarat örgütünün asli görevleri bunlardır.
 
MİT yapması gerekenleri yapmıştır .
 
Siyasi iktidarın, devlet çıkarlarına aykırı davrandığına inandığı bir örgütün içine sızmış ve o örgütü neredeyse yönetir duruma girmiştir. Bunu yaparken, ajanlarına bomba da attırmış, gösterilere de sokmuş olabilir . Önemli olan, doğru istihbaratı ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19886419.asp?yazarid=69
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.