booked.net
 
 

 

Damat

  Pazar gününe hiç uymayan yazı




Engin Ardıç
18.03.2012
E-Posta
Pazar gününe hiç uymayan yazı Aziz ve muhterem muhalefet mensupları... Başkanlık sisteminde yasama, yürütme ve yargı birbirinden, köylü solcularımızın pek sevdikleri deyimle "kesinkes" ayrılır. Başkan ne meclise karışabilir, ne savcılara ne hakimlere.
Bunu mu istemiyorsunuz?
"Tayyip yargıyı teslim aldı, ayrıca mecliste kendi parti grubu üzerinde dikta kurdu" diyen siz değil miydiniz?
O "dikta" ortadan kalkacak başkanlık sisteminde, ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2012/03/18/pazar-gunune-hic-uymayan-yazi
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Eyalet sistemi..


Murat Kuneralp
Kürt ayaklanmasını nasıl bastırılacağı konusunda iktidarın ne yaptığının farkında değilsin,Eyalet falan düşünmüyorlar, en ufak tavizin Kürtleri sömüren Kürtçü siyasetçiler tarafından istismar edileceğinin farkına vardılar, nefes aldırmıyorlar. Sen bu dönemin ,özel demokratı olarak,kendine sor bakalım,bu gün ,hem Diyarbakır'da,hem de İstanbul'da ,nevruz kutlamalarına neden izin verilmedi..
İktidar aklının yönettiği Devlet,nevruz bayramı 21 mart tarihinde kutlanır ,o gün kutlarsın ,18 mart Çanakkale savaşının yıldönümüdür, meydanlara çıkmana, bırak İstanbul'u ,Diyarbakır'da bile izin vermem dedi...
neymiş;, iktidar, kürt yurttaşlarımızın çok önemli bayramı olan nevruzu,ancak gününde kutlarsın. Avrupa Temel hak ve özgürlüklerr Sözleşmesinin ,"toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkını bu bayram ile ilgili olarak, başka bir günde sana kullandırtmıyorum,çünkü kullanmayı bilmiyorsun dedi,sen bu tasarrufu,kendi demokrasi anlayışın içinde bir yere koy,bırak,muhalefetin eyalet projesine,Başkanlık rejimine itirazları gibi abesle uğraşmayı uygulamaya bak...,


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.