booked.net
 
 

 

Damat

  Kişinin örgütle ilişkisi nasıl belirlenir?




Emre Aköz
20.03.2012
E-Posta
Kişinin örgütle ilişkisi nasıl belirlenir? Bir kişinin, belli bir suç örgütü ile bağlantısının olup olmadığını nasıl saptayacağız? Birçok kalemin katıldığı bu tartışma... Bugün gazetesinin iki yazarı, Gülay Göktürk ile Gültekin Avcı arasında devam ediyor.
Eski savcı Gültekin Avcı'ya göre, sadece "talimat almak" değil, "telkin" ve "arzu" da örgüt üyeliğinin göstergesi olabilir.
Göktürk ise "telkin ve arzu" kavramlarının yoruma bağlı olduğunu düşünüyor ve "Örgüt üyeliği, ancak açık talimat ortaya konabilirse ispatlanmış olabilir" diyor.
***
Ben bu tartışmayı ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/akoz/2012/03/20/kisinin-orgutle-iliskisi-nasil-belirlenir
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Kemalist orta sınıf..


Kemal Kalafat
İktidarın toramanı , Kemalist orta sınıf tanımı yapmış,darbesever v.s özellikler saymış, aklı sıra küçümsemiş ben Kemalistim,orta sınıfa mensubum,hiç de öyle darbe beklentim yok, e- muhtıraya falan alkış da tutmadım,o muhtırayı şahsen yazdım diyen komutanın saçmaladığını o zaman da söyledim , ciddiye alınacak bir tarafı yoktu, tek başına internet üzerinden muhtıra vermek nerede görülmüş, başka bir ülkede olsa ,tıbbi müşahede altına alınırdı ,gece yarısı internete muhtıra koyan adamı ,koca ordunun komuta kademesinin başında tutmak olur mu? Zaten Başbakanın Dolmabahçeden kankası olduğu ortaya çıktı.Cumhuriyet mitinglerine de katılmadım,dibine kadar Kemalistim,Mustafa Kemalciyim,ama , sizler gibi çakma demokrat değil, aynı zamanda gerçek demokratım, sizler hangi ...ist siniz ,hangi sınıfa mensupsunuz bilmem,ama Kemalis orta sınıfı anlamak için bir kaç fırın daha kepekli buğday ekmeği yemen lazım


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.