booked.net
 
 

 

Damat

  Ben savaştım ben yönetirim




Ergun Babahan
21.03.2012
E-Posta
Bu iddia sadece PKK’ya ait değil. Ergenekon ve Balyoz gibi davaları gündeme getiren kesimler de aynı iddiayı seslendiriyor.
Yani, bir yandan Kürtler adına siyaset yaptığını iddia eden PKK, diğer yandan demokratikleşme mücadelesini kendilerinin başlattığını ilan edenler, seçimle işbaşına gelmiş bir iktidarın meşruiyet zeminini zorlamaya çalışıyor.
Dar tabanlara dayanan hareketlerin kendi inançlarını tek doğru olarak dayatmaları ve buna aykırı davranışları tarihi sapma olarak görmeleri kaçınılmazdır.
PKK kendisini Kürt gerçeğinin tek ifadesi olarak görüyor ve bu iddiaya ters ......

Kaynak : http://www.stargazete.com/yazar/ergun-babahan/ben-savastim-ben-yonetirim-haber-436003.htm
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Komplo teorisi ve Demokrasi


Adaletli Yargıç
Yazar olmak zor zanaat tabii!!!! Bu zanaatkarlara bazen böyle ters köşeden çakılır.
''...... gerçek değilse, bu örgütün ortaya çıkmasıyla birlikte siyasi cinayetler neden durdu?'' yazarın bu sorusundan şu cevap çıkıyor.
Durdu demek ki gerçek.
Öyle de olunca bu mantığa göre 2002 yılından önce her Cuma günü namazdan sonra protesto yürüyüşleri olur özellikle ''Türbana özgürlük'' üzerinde durulur du. Şimdi ne oldu o günden bugüne, Türban özgürlüğünde ne, ne kadar değişti hükümet ne yaptı? Peki bu Cuma gösterileri neden durdu? Yazarın mantığınla hareketle on yıldır bu ülkeyi yönetenler o zamanki yönetime karşı bugünün .........'uydu. Cuma gösterileri durduysa nedeni budur. İşte bu önermelerle Türkiye bugüne gelmiştir.
Demiyoruz ki ......... yok, olabilir büyük ihtimalle de vardır.
Yazar komplo teorilerine meraklı,bakalım bu teoriye ve sonucuna ne der.
''Esasında bu, .......... örgütü veya örgütleri bir hiçtir. .......örgütü bir oyun oynamaya kalkmış ve enselenmiştir. Aslında işin içinde derinin derini bir başka ......örgütü vardır. Bu filmin ana unsuru olan esas örgüt, amatörler açığa çıkınca olayları onların üzerine yıkmak için her şeye ara vermiştir.''
Bir sürü önermeyle sonuca gitmeye kalkarsak kaos olur.
Kaos, yazarın son cümlesini yalın olarak okursanız da olur. Yani, kurallara bağlı yasakları olmayan bir demokrasi. aslında, Adalet anlayışının hakim olmadığı hiçbir sistem adı Demokrasi de olsa insan için kafi değildir.



Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.