booked.net
 
 

 

Damat

  Ölümüne




Ahmet Altan
11.02.2012
E-Posta

Son otuz yıldır Türkiye’nin iç ve dış politikasını Kürt sorunu belirliyor.

“Milliyetçilik” etiketi altında Kürtlerin eşitliğini kabul etmeyenler, devletin çürümesini tercih ediyorlar nedense.
Ülkede iktidarı elinde tutmak ya da eline geçirmek isteyenler de Kürt sorununu sonuna kadar sömürüyorlar, bütün iktidar çatışmaları Kürt sorunu çevresinde şekilleniyor.
Bazı Kürtlerle Türklerin çeşitli kılıklara girerek bu savaşın sürmesi için birlikte çalıştıkları da her gün biraz daha belirginleşiyor.
Şu anda yaşadığımız ve mizah tarihine mi yoksa trajedi tarihine mi geçeceğini kestiremediğimiz garabetin merkezinde de gene Kürt ......

Kaynak : http://www.taraf.com.tr/ahmet-altan/makale-olumune.htm
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Kürt meselesi


Hamiyet
Bazı sorunlar vardır,tarihin bazı kesitlerinde ülkelerin kucağına bırakılır,kaşınır,diri tutulur,zamanın ruhuna göre değil uluslararası konjonktürün talebi doğrultusunda başka bir boyuta taşınır. kürt meselesi aynen böyledir,içinde,ingilteresi vardır Amerikası vardır,Suriyesi vardır,Yunanistanı vardır İranı vardır,Alman vatandaşı olup eşkiya yazılıp kandilden Türk askerine silah çekeni vardır,Fransız Cumhurbaşkanı eşlerinden hamisi vardır var oğlu vardır. Uluslararası istihbarat servislerinin dama oynadığı bir alandır,her kes de bunu bilir,bizim,ortadoks anti militerlik üzerinden Demokratlık oynayan steril Demokratlarımız bilmezden gelir, batıya doğru gidildikçe, şehirlerde ortak yaşam alanlarında kaynaşmışlık vardır, kim Kürttür kim başkasıdır farkına bile varılmaz,bu gün sorun denilen dağdaki eşkiyanın nasıl kurtarılacağıdır,Kürtlerin değil .....


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.