booked.net
 
 

 

Damat

  Kılıçdaroğlu'nun misyonunu konuşmak




Ahmet Taşgetiren
01.04.2012
E-Posta
CHP'nin Tandoğan Meydanı mitinginden sonra yazdığım "CHP'nin muhalefet olabilme çabası" başlıklı yazım üzerine, CHP Parti Meclisi üyesi Dr. Ali Arif Özzeybek'ten bir mesaj aldım. Mesaj şöyle:

"Sevgili Ahmet Bey, yazınızı okudum. Çok önyargılı. Siz gerçekten Kemal Bey ile yüz yüze oturup konuşabildiniz mi? Fakir Bektaşiyim. ANAP Genel Başkan Yardımcısı idim, Erkan Mumcu döneminde, davet üzerine CHP'ye katıldım. Ve Parti Meclisi üyesiyim. Kemal Bey'de Başbakan olabilme özelliklerinin hepsi var. Bakarsan akla karaya, ikilik girer araya diyorum. Sevgiler."

Belli ki Sayın Özzeybek, o yazıdaki son cümleye takılmış. O cümle şöyleydi:

"Ben Kılıçdaroğlu'na baktığımda derin bir boşluk görüyorum. Bir ......

Kaynak : http://gundem.bugun.com.tr/kilicdaroglu-nun-misyonunu-konusmak-188233-makalesi.aspx
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  CHP ve Dindarlar..


Cenap Vartalı
Taşgetiren,yeni CHP'nin dindarlara bakışı, Kılıçdaroğlu'nun söylemleri üzerinden, "derin boşluk " sonucuna varıyor,Chp ile,laiklik kavramı çerçevesinde,Taşgetiren'in aynı inanç anlayışında buluşması mümkün değil. Kılıçdaroğlu'nun da ,farklı bir mezhep kültüründen gelmesi konuyu büsbütün başka bir noktaya çekiyor. Ayrıca,bu nasıl bir Demokrasi anlayışı olabilir, özellikle,Din gibi bütün toplumsal dengeyi kuran uhrevi ve dünyevi anlamda,herkesi etkileyen bir hassas mefhumda,Taşgetiren gibi,dini,dünyevi, siyasi eylemlerinde dahi kılavuz tutan bir kişi ile , dinini,inayetini,kendi uhrevi aleminde rehber edinmiş anlayışların aynı yansımalarda buluşması, o zaman,bütün Türkiye, Taşgetirenin ,anlayışında kişilerden oluşur,ki,bu kabil monolotik toplumlar,çoğulculuğa ve de demokrasiye ne kadar uygun zeminler yaratabilirler?..
CHP,zaten giderek,Cumhuriyetin kurucu partisi olma özellikleri ile, açık toplum,düşünce kuruluşu olma arasındaki eşiği atlamaya çalışıyor,o zaman da zaten ,tam da Taşgetiren'in istediği gibi, iktidara muhalif bir parti değil, iktidarın stepnesi bir parti olarak icra-i sanat eylemeye devam eder.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.