booked.net
 
 

 

Damat

  EMİN ÇÖLAŞAN: Suriye Rezaletinde Bölgeden Tık Yok




Emin Çölaşan
02.04.2012
E-Posta

SEVGİLİ okuyucularım, AKP hükümeti ABD ve AB den gelen emirler doğrultusunda, Suriye’yi düşman ilan etti. Bunun en büyük nedeni de orada Alevi azınlığın Sünni çoğunluğu yönetiyor olması. Suriye laik bir devlet, İktidara AKP’nin desteklediği şeriatçı Müslüman Kardeşler örgütü talip.
Suriye’yi bu nedenle düşman ilan eden hükümet, terör örgütünün başı olan Öcalan’ın yıllar boyu o ülkede yaşadığını, örgütü oradan yönettiğini, emirlerini oradan verdiğini ne yazık ki unutmuş durumda.
Suriye’yi bir kez olsun bu nedenle kınamak, eleştirmek, doğrudan veya dolaylı bir biçimde sert çıkmak akıllarına gelmedi. Çünkü kafaları hep parasal ilişkilere basıyordu. Suriye ile ticaretimiz vardı ve o ülkeyi karşımıza alamazdık!
Suriye ile 900 kilometreye yakın sınırımız var. Tüm sınır boyunca akrabalık ilişkileri güçlü, İnsanlar vizesiz girip çıkardı ve Türkiye bu işlerden çok büyük para kazanırdı.. Özellikle Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis ve Hatay İlerimiz her gün Suriyeli işadamları ve turistlerle dolar, otelciler, esnaf, aklınıza kim gelirse bu ziyaretlerden para kazanırdı.
Suriye’de yatırım yapan, işyerleri ve fabrikalar kuran, konut inşa eden, ihracat ve ithalat yapan binlerce yöre insanımız vardı. Ayrıca sınır ticareti yapılırdı. Türk TIR’ları Suriye üzerinden para kazanırdı. Bir ......

Kaynak : http://www.ilk-kursun.com/haber/100382
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.