booked.net
 
 

 

Damat

  Ahmet Türk'ten Başbakan'a çağrı




Abdülkadir Selvi
03.04.2012
E-Posta


26 Şubat'ta Adıyaman'da Alevi vatandaşlarımıza ait 45 eve işaret konulmuştu.
Vali Ramazan Sodan, bir çocuk tarafından yapılabileceği gibi provokasyon amaçlı da olabileceğini söylemişti.
Bugün 3 Nisan 2012. Aradan 36 gün geçti, tek bir ipucuna ulaşılabilmiş değil.
Bunlar zamane çocukları deyip geçecektim. Sen koskoca Adıyaman'da bula bula 46 evin kapısını bul, bunlardan 45 Alevi vatandaşlarımıza ait olsun.
Adıyaman çocukları bir başka oluyor belli ki. Kameraların olmadığı bölgeyi seçiyorlar işaret koymak için. Kurulduğu günden bu yana üzerinde kamera olan internet kafenin kamerası ise o geceliğine kayıt almıyor. Çocuk işi tesadüfe bak!
Ayrıca bu Adıyaman çocukları da çok ilginç. Gece çıkıyorlar oynamaya. Kapıların üzerine gece 23.52'de konulmuş işaretler.
Adıyaman kültürel zenginliği olan bir ilimiz. Ama o kültürel ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=31787&y=AbdulkadirSelvi
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Ahmet Türk'e yapılanlar...


Baran Aşık
Ahmet Türk feodal bir gelenekten geliyor,CHP'de siyaset yaptı,son zamanlarda bölge partilerinde eşbaşkanlık dahil çeşitli görevler yapıyor, Parti kapatılma süreçlerinde milletvekilliği çok haksız bir kararla düşürüldü. Bölge siyasetinden çıkıp,ülke genelinin sorunlarına yönelik siyasetlere yön vermek bakımından kişisel ağırlığı nispetinde bir çaba içinde olmadı,olamadı,bölgenin kısır siyaseti ile dağın kaygıları arasında sıkıştı... Bunlar bir tarafa,Samsun da uğradığı saldırı,Batmanda resmi bir görevli tarafından yumruklanması ve yukarıda belirtiğim,o zamanki partisi kapatılırken, milletvekilliğinin düşmesine karar verilmesi,siyasi bir figür olarak ağırlığının önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Selvi'nin de işaret ettiği gibi,provokasyon eylemleri,yankı bulacak kişiler üzerinden gündeme gelir,yine sayın Selvi'nin ileri sürdüğü, Adıyaman dışında bazı Alevi yurtaşlara dönük tahrik hazırlıklarının üzerinin kapatılması da,işaretlerin dikkatlice izlenerek, geçmişte düşülen tuzaklara düşülmemesi bakımından önemli..Ahmet Türk, seçilmiş bir siyasetçidir ve sahip çıkılması,korunması gerekir,diğer konuların da ne kadar önemli olduğu ortada, Sayın Selvi,son zamanların ,iyi,doğru kaynaklara ulaşabilen ve kaygıları,objektif bir kaygı ile paylaşabilen gazeteci kimliği ile dikkat çekiyor,kaygıları önemsenmeyi hak ediyor.....


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.