booked.net
 
 

 

Damat

  Türkiye'ye saldırı tatbikatı?




İbrahim Karagül
03.04.2012
E-Posta

Burnumuzun dibinde bir tatbikat yapılıyor. İsrail donanması neredeyse Türkiye karasularında geziniyor. Haritayı açıp, Meis adasının nerede olduğuna bakanlar, neden söz ettiğimizi görecektir. ABD, İsrail ve Yunanistan'ın Akdeniz'de ve Türkiye sınırlarına yakın bölgede yürüttüğü tatbikatlar nedense Türkiye kamuoyunun ilgisini çekmedi.
Ankara'nın İsrail'le ilişkileri dondurmasından, bu ülkeyi Anadolu Kartalı tatbikatlarından dışlamasından sonra, Doğu Akdeniz'den Balkanlara hatta Kafkaslara uzanan ve Türkiye'yi "çevreleme" görüntüsü veren gelişmelerle birlikte bakınca rahatsız edici görüntüler çıkıyor ortaya.
Aslında bundan önce Girit açıklarında yapılan benzer bir tatbikatı ve Doğu Akdeniz'deki doğalgaz mücadelesini uzun uzun tartıştık burada. İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun 16 Şubat'ta Rum Kesimi'ne yaptığı ziyareti, "askeri üs isteyeceği"ne yönelik iddiaları, bu ülkenin Balkan ülkeleriyle birlikte yürüttüğü askeri ortaklıkları, girişimlerin Türkiye'yi hedef almasını, İsrailli yetkililerin Yunanistan mesailerini hep gündeme getirdik. Bugün konu edindiğimiz tatbikat da işte bu gelişmelerin sonucu ve Türkiye'yi gerçekten çok rahatsız ediyor.
26 Mart'ta Girit'teki ABD üssünden başlatılan, 5 Nisan'da sona erecek tatbikata ABD ......

Kaynak : http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=31789&y=IbrahimKaragul
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.