booked.net
 
 

 

Damat

  Kalpaklı müsamere




Engin Ardıç
04.04.2012
E-Posta
Kalpaklı müsamere Kılıçdaroğlu, İkinci İnönü Zaferi'nin 91. yıldönümü törenlerine katılmış. Zafer İnönü adını taşıyınca katılmamak olmaz. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu gibi törenlerle yetinmemesini, örneğin 23 Nisan kutlamalarına da katılıp "birkaç saatliğine başbakanlık koltuğuna da oturmasını" arzu ederiz. Demeç falan da verir, sonra gerçek başbakan çikolata ve şeker ikram ederek onu evine gönderir.
Efendim? Yaşı mı uymuyor? "Kuva-yı milliyecilik oynayan" koca bebeklerinki başka bir açıdan tutmuş da onunki mi tutmuyor?
Törende Kılıçdaroğlu'nun yanı başında boy gösteren "kalpaklı milis kuvvetlerine" baktım, yahu bunların en genci yaşça benim ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2012/04/04/kalpakli-musamere
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Kalpak,sarık..


Macit Koparan
Üstad kalpaktan hoşlanmıyor,inceden eğleniyor,kalpaklı kuvvacılarla dalgasını geçiyor,işgal dönemlerinde dünyamızı şereflendirmiş olsaydı, muhtemelen sarıklı milisler arasında olurdu ..
Neyse bir şey kaybetmiş sayılmaz,bu dönemin milisi olarak görevini yapıyor, bu gün de düzenli orduya karşı,bu günün çerkez Ethem'i kim oluyor acaba?..


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.