booked.net
 
 

 

Damat

  Dangalak törenler kaldırılsın




Engin Ardıç
06.04.2012
E-Posta
Dangalak törenler kaldırılsın Bir tarihte, Nice şehrinin banliyösü diyebileceğimiz Villefranche-sur-Mer kasabasında tatil yapıyordum...
Kaldığımız otel ünlü Mere Germaine lokantasının az berisinde, bir yandan deniz manzarasını kesiyor, bir yandan kasaba meydanını ve de süslemelerini Jean Cocteau'nun yaptığı o gizemli küçük kiliseyi... Balkonda kahvaltı ediyorduk, bir vaveyla koptu.
Meğerse "Villefranche'ın Alman işgalinden kurtulma günü şenliklerine" denk gelmişiz...
Kasaba bandosu birşeyler çaldı, ellerinde minik bayraklarla kasaba ilerigelenleri, bu arada en şık elbisesiyle belediye reisinin karısı falan geçtiler önümüzden, tören bitti.
Ortalıkta ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2012/04/06/dangalak-torenler-kaldirilsin
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Ercüş'e Hastahane


Numan Humus
Ercüşe Köy Enstitüsü yapılsaydı ne olurdu bilinmez ,ama ,münevver çok insan yetişirdi,kulaktan dolma malumatçılık yerine, öğrenen,özümleyen, bildiklerini ,kaba polemikler yerine,etrafına örnek olacak nezaket ve nezahetle çevresine aktaran kamil insanların yetişmiş olacağı çok mümkün sayılmalı.. Köy enstitüleri mezunları yerine,mekteb-i sultani ve benzerlerinden yetişen ateş parçaları ile hemhal olmak da fena sayılmaz... Arkadaş, Ercüş'e hastahane yapılmadı diye , nerdeyse,ittihat ve terakki partisini suçlayacak ,o soramamış biz soralım,Ercüşe hastahane çok gerekliyse, on yıldır,seninkiler neden yapmadı ,soramazsın da ,hiç olmazsa kendine bir sor bakalım, onun maliyeti sıfır...


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.