booked.net
 
 

 

Damat

 Kafa ve GOOOOOOOOOOOOOOOL......... - 05/04/2021





ERCAN ERDEM
E-Posta
Futbol oynayanlar bilir, kafa golü atmak için genelde topun ortalanması gerekir. Durup dururken bu başlık niye? diye soranlar olabilir. Teşbihte hata olmaz, 104 Emekli Amiralin güya bildirisi ve Sayın Cumhurbaşkanının bu bildiriye bugün yaklaşık 2 saat önce verdiği cevap üzerine, bu benzetme uygun oldu. Burada top, Emekli Amiraller tarafından ortalandı ve Cumhurbaşkanı da çaktı kafayı, gol oldu. Ortayı yapan belli, ancak yaptıran belli değil. Golü atan zaten belli. Ancak ortayı yapanlarla golü atan aynı takımda mı? şüpheli.
Konuyu; gündeme düştüğünden beri yandaşlar ve yandaşlar kafalarına göre yorumlamaya başladılar. Konu, bu akşamdan itibaren ise Sayın Ahmet Hakan'dan başlayarak "yandaşlar, yandaşlara" karşı şeklinde ve yine ilkokul münazarası tatında Sayın Cumhurbaşkanının veciz konuşması (pardon, okuması) çerçevesinde tartışılacaktır. İşin esası, nedeni, nereden çıktığı gibi gerçek bir tartışmadan çok her zamanki geyik muhabbeti şeklinde arz-ı endam edecektir. Bu iş, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından bilerek gündeme oturtulmuştur, ancak tetikçilerin gaza getirilmesinde katkı verilmiş midir? Cevap; olabilir, Sayın Cumhurbaşkanı, o derece zekidir ve yeterli kanalları da vardır. Bu gol kimin kalesine atıldı inşallah yakında anlarız. Bu ortayı yapan emekli amiraller takımı, ortayı nereye yaptı? kendi kalelerine doğru mu, yaptılar acaba. Eğer öyleyse bu nasıl oldu? bu işin tetikçileri belli de gaz vericileri kimler? Gol atılacak kadar güzel olan bu ortayı, kim yaptırdı?
Bu işten güya madur olanlar, emekli amiral seviyesinde olan güya akıllı, eğitimli, zeki adamları!!!! bir arada bulmuşken bu işin arkasında olabilirler mi? diye düşünmeden edemiyorum.
Türkiyemizin harp okullarında yetişmiş bu insanların bu kadar tuhaf işlere imza atacaklarına ihtimal vermek istemem. Bu işin içinde bir iş var gibi. Daha biz, e-muhtıra denilen olayı çözememişken ve muhtemel faillerini gömmüşken, bu olayı nasıl çözeriz ki? Zaten çözmek isteyen de yok gibi.
Demokrasi seçimle olur. Ancak seçimle olan anti demokratik rejimler yok mu? o da var. Alaturka demokrasi ile işte ancak bu kadar fikir özgürlüğü olur. Sonuçta, "Amiral var, Amiral var", kimi ; namazında , niyazında!!! kimi ise; dostlar alışverişte görsünlerde. "Dervişin fikri neyse, zikride odur" diyerek iyi haftalar dilerim. Topu merak eden halkımıza gelince nereye bakacaklarını bilirler elbet. Futbol bilmeyenler için söyleyeyim; top kalededir, kalede, top kaleye girince gooooool olur. Sakın kale nerede diye sormayın, çıldırırım vallahi.


ERCAN ERDEM


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.