booked.net
 
 

 

Damat

 Zeka Zeka Zeka, PRATİK ZEKA - 22/05/2015





Adaletli Yargıç
E-Posta
Sayın Bay Başkan çok pratik,
Önce 18 yaşa seçme ve seçilme hakkı vermeliyiz dedi ve ekledi;
''Böylece askerliklerini de yapmış sayılırlar'' diye buyurarak, polisleri nasıl askerliklerini yapmış saydıkları ile durumu ilişkilendirip ''milletvekili seçilenleri askerlik yapmışlar sayarız '' muştusunu duyurdu.
Hadi polislere savunma, silah kullanma gibi eğitimler veriliyor da bu eğitimler T.B.M.M'nde de mi veriliyor? sorusuna ben, değil pratik zekayla düz zekayla bile cevap bulamadım. Bu zekayla hoş öğretmenlerin de askerlik işini çözdüler ya!
Bugüne kadar Sayın Bay Başkan hep pratik zekayla geldi. Koskoca İstanbul'u bu pratik zekayla yönetti.
Koskoca Türkiyeyi aynı zekayla yönetmiyor mu?
Aynı pratik zeka halkın en pratik zekalı kısmına hep aynı şeyi göstererek onları damardan uyutmuyor mu?
Gugıllayın bakın ''pratik zeka'' için ne resimler bulacaksınız internette. Bay Başkan Belediye Başkanı iken de pratik zekasını çok kullanırdı maaşallah.
O günlerden bugüne zekası gittikçe pratikleşmiş. Baksanıza ülkede herşey AKP pratik zekasıyla şekilleniyor. AKP li Üsküdar Belediyesi ''Kentsel Dönüşüm '' ayaklarıyla (pratik zekasıyla) kendisine ait parsel de imar arttırıyor. Bunu da Kanunların ve Hukukun arkasına dolanarak (pratik zeka) yapıyor. Vatandaşa bir şey verdiği yok yani.
Ama gelin görün ki, bir kısım vatandaştaki pratik zeka da bir başka hani!. Hemen yutuyor zokayı. Vatandaşın (bir kısmı) pratik zekası da hemen yalayıp yutmak. Ancak bir gün boğazlarına takılırsa bu zoka ne olacak?
Bu pratik zekayla ondan da kurtuluşu bulurlar gari.
Aslında iyi okumak lazım söylenileni.
Biz okuyamıyoruz tabi, nerede bizde o pratik zeka?
''Bana bırakın herşeyi, ben pratik zekamla bu ülkeyi gayet iyi idare ederim.'' demek istiyor. ''Demokrasi, Devlet, Gelenek vb. tüm bunlar gereksiz, pratik zeka bu işleri aşar.'' demeye getiriliyor aslında.




Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.