booked.net
 
 

 

Damat

 EY HALKIM TADINI ÇIKAR - 15/08/2015





Adaletli Yargıç
E-Posta
Sayın Bay Başkan ''Artık................fiili gücü olan bir Bay Başkan var.'' demiş. Sayın Bay Başkanın bu fiili durumdan büyük keyif aldığı görülmekte olduğundan bize düşen ''Ey Halkım isteyen tadını çıkarsın.'' tavsiyesinde bulunmaktır.
Bu cumartesi sabahı bu kadar fiili fikriyatın duhulu fazla geldiğinden konuyu kısaca bağlayalım.
Düşünün ki ülkenin birinde halk seçimle Bay Başkan seçiyor, sonra Anayasaya göre seçilen bu Bay Başkan kendini vatana ihanet dışında hiçbir sorumluluğu olmadığı halde tartışılan fiillerini ''Benim fiili gücüm var bu gücümü halktan aldım. Halk bana bu gücü verdiğine göre yönetim sistemi de bu anlamda değişmiştir, anayasayı da bu fiili duruma uydurun.'' mealinde tanımlayarak halka tadı damaklarda kalacak lezzetler sunmaktadır.
Peki o ülkede halk ne yapar? Lezzetleri yalayıp yutar tadını çıkarmaya bakar zannedilse de masal bu ya Halk da fiiliyata geçer.
Aman aman zinhar inanmayın uyanın, uyanın bu bir rüya çimdikleyin kendinizi. Biz buradayız, buradayız bayanlar baylar anladınız mı? Önce bayanlara sonra baylara en sonda birilerine sesleniyorum ''geliyor, geliyor fiili durum geliyor.''


Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;






AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.