booked.net
 
 

 

Damat

Alanyaspor"da Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Alanyaspor Alanyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile sözleşme konusunda anlaşma sağlanamadığını açıkladı. Antalya temsilcisinde yeni teknik direktör olarak Erol Bulut"un ismi geçiyor.

Alanyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile sözleşme konusunda anlaşma sağlanamadığını açıkladı. Antalya temsilcisinde yeni teknik direktör olarak Erol Bulut"un ismi geçiyor.
Aytemiz Alanyaspor"da Sergen Yalçın bilmecesi çözüldü. Takımın başında devam edip etmeyeceği merak konusu olan Teknik Direktör Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanamadığı duyuruldu. Konuyla ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuz ile sözleşmesi sona eren teknik direktörümüz Sergen Yalçın arasında yapılan görüşmelerde yeni bir anlaşma sağlanmamıştır. Sergen Yalçın hocamız ve ekibine, kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.
Sergen Yalçın geride bıraktığımız sezonun 13. haftasında Alanyaspor"un başına geçmiş ve ligi 44 puanla 9. sırada tamamlamıştı. Sergen Yalçın"la yolları ayıran Alanyaspor"un Erol Bulut"la görüştüğü de iddia edildi.
(İHA)
12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Alanyaspor"da, Sergen, Yalçın, dönemi, sona, erdi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.