booked.net
 
 

 

Damat

Ünal Karaman"dan 3 büyüklere geçit yok

Ünal Karaman Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde İstanbul"un şampiyonluklar yaşamış üç büyüklerine geçit vermiyor. Karaman, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray"a karşı bordo-mavililerin başında çıktığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı.

Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde İstanbul"un şampiyonluklar yaşamış üç büyüklerine geçit vermiyor. Karaman, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray"a karşı bordo-mavililerin başında çıktığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı.
Süper Lig"de, üst üste gelen talihsiz sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasına çıkış maçı olarak bakıyor. Bordo-mavililerin en büyük kozlarından biri ise Teknik Direktör Ünal Karaman"ın, bordo-mavili takımın başına geldiği günden beri İstanbul"un şampiyonluklar yaşamış üç büyüklerine karşı ortaya koyduğu performansla birlikte aldığı saha sonuçları.
Bordo-mavililer, geçen sezon başında göreve getirdiği Ünal Karaman yönetiminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı 7 lig maçında sadece 1 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 3 maçta da rakipleriyle berabere kaldı. Bordo-mavililer bu maçlarda attığı 13 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Ünal Karaman"lı Trabzonspor bu sonuçlarla ezeli rakipleri karşısında 12 puan toplarken, 9 puan kaybetti.

EVİNDEKİ 3 MAÇI DA KAZANDI
Trabzonspor, Ünal Karaman yönetiminde taraftarı önünde İstanbul"un 3 büyüklerine karşı oynadığı maçları kazandı. Bordo-mavililer Karaman ile ilk olarak geçen sezon sahasında önce Galatasaray"ı 4-0, ardından Fenerbahçe"yi 2-1 mağlup etti. Bordo-mavililer Beşiktaş"ı ise 2-1"le geçerek ezeli rakipleriyle evinde oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkardı.

DEPLASMANDA 1 YENİLGİ
Trabzonspor ezeli rakiplerine karşı deplasmanda oynadığı 4 maçta ise 1 yenilgi aldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul"da Galatasaray karşısında 3-1 mağlup olarak söz konusu dönemdeki tek yenilgisini yaşayan Trabzonspor, daha sonra deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan bordo-mavili ekip, bu sezon ise Fenerbahçe ile İstanbul"da oynadığı mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrıldı.
(İHA)
12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ünal, Karaman"dan, 3, büyüklere, geçit, yok

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.