booked.net
 
 

 

Damat

Erdoğan'dan dünyaya Suriye çağrısı

Erdoğan\'dan dünyaya Suriye çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki sığınmacılar konusunda Avrupa'nın para yerine sadece nasihat verdiğini söyledi. Güvenli Bölge konusundaki çağrısını bir kez daha yineleyen Erdoğan, gerekirse bu bölgenin Türkiye tarafından inşa edileceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli sığınmacıların tüm sağlık kuruluşlarından ayrım görmeksizin sağlık hizmeti aldığını söyledi. İlaçların ücretsiz verildiğini belirten Erdoğan, sığınmacılar konusunda Avrupa Birliği'nin para yerine sadece nasihat verdiğini ifade etti. Erdoğan, Güvenli Bölge konusundaki çağrısını bir kez daha yineleyerek gerekirse bölgeyi Türkiye'nin inşa edeceğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan, 6. Türk Tıp Dünyası Kurultayı kapsamında verilen Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri töreninde konuştu. Suriyeli mülteciler konusunda dünyaya bir kez daha çağrıda bulunan Erdoğan, Türkiye'nin bugüne kadar sığınmacılar için 40 milyar doları aşan harcama yaptığını kaydetti.

Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satır başları şöyle:

"Ülkemizdeki sığınmacıların hepsi de tüm şehirlerimizdeki sağlık kurumlarından vatandaşlarımız gibi aynı şartlarda hizmet alıyorlar. Bu vesileyle Sağlık Bakanlığımıza tüm sağlık kurumlarımıza milletim adına şükranlarımı sunuyorum.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :  

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.