booked.net
 
 

 

Damat

İşte en çok ve en az twit atan ünlüler

İşte en çok ve en az twit atan ünlüler İşte en çok ve en az twit atan, en çok takip edilen ünlüler...



Cem yılmaz dün gece arka arkaya attığı twitlerle takipçilerini sevindirdi. Yılmaz, "Twitter sen sizin herşeyinizsin ! Twitter sen sizin herşeyinizsin" diyerek 16. twitini attı. Demet Akalın, 53 bin 32 adet attığı twit'le en çok twit atan ünlü isim olurken, Cem Yımaz, 3 milyon 987 bin 252 kişinin kendisini takip etmesiyle, en çok takip edilen ama attığı 16 adet twitle en az twit atan ünlü oldu.

İşte ünlü isimlerin, takipçileri tarafından en çok favorilere eklenmiş twitleri...

İbrahim Tatlıses: Dünya kadınlarının baş kaldırışını büyük bir heyecanla alkışlıyorum. Susma sıra sana gelebilir dercesine, kadına kalkan elle asla tokalaşmam.

Seda Sayan: Okumayan bir toplumun ışığı sönmüştür. Mümkün olduğunca kitap okuyalım, okutalım. Sevgilerimle.

Hülya Avşar: Biraz şımarmak istiyorum. En büyük sosyal sorumluluk Hülyacub tenıs turnuvası. Çünkü 13 yıl, 13 burslu çocuk, 2013. Başka büyük yok.

Ebru Gündeş: Gecen sene bayramda hamileydim, şimdi kızımla bayram gezmesi yapıyoruz. Böyle bir duygu yok. Rabbim herkesin evladına uzun ömür versin.

Cem Yılmaz: Atatürk'ün anılması ve gençliğin bir bayramı olması ne kadar güzel şeyler. 19 Mayıs! Güzel bayramımız kutlu olsun.

Demet Akalın: Keşke kazandıklarını benim gibi örnek olup park yaptırabilseler! Yardımlarım örnek olsun diyedir. Hollanda'larda yemeyi tercih etmiyorum!

Gülben Ergen: Burası Trabzon Of'un Pınaraltı Köyü. Bu dağların eteklerinde olacak 15. Anaokulumuz çocuklar gülsün diye.

Petek Dinçöz: Usta haberci Mehmet Ali Birand. Mekanın cennet olsun. Nur içinde yat. Rabbim ailesine sabır versin.

Kıvanç Tatlıtuğ: Tüm çocuklar iyi bir yaşamı hak ediyor. Oyun oynamak, sağlıklı yaşamak, iyi bir eğitim almak, sıcak güvenli bir aile ortamında yaşamak,kendini özgürce ifade edebilmek onların hakkı.

Onur Akay: Büyük Assolist Behiye Aksoy'u kaldığı huzurevinde ziyaret ettim. 13 Yıl sonra ellerini yeniden öpmekten çok mutluyum.

Burak Özçivit: Müslüm Baba'yı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.

Kenan Doğulu: Bugün Dünya'mızın simgesel doğum günü. Lütfen onu korumak için elimizden geleni yapalım.

Murat Boz: Boşa yanan lambayı söndür. Karbon salımına ses çıkar. Tepkini koy. Yoksa doğa kendini bir şekilde kurtaracaktır. Bizimle veya bizsiz.

Hilal Cebeci: İçki sigara uyuşturucu kesinlikle insan sağlığına zararlıdır. Gelecek nesillerimiz için tüm dünyada yasaklanmasını destekliyorum.

Nadide Sultan: Arkadaşlar kaz tüyünden yapılan şeyleri, kazların tüylerini canlıyken yolarak yapıyorlarmış. Vallahi giymem bir daha. Siz de giymeyin

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   İşte, en, çok, ve, en, az, twit, atan, ünlüler

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.