booked.net
 
 

 

Damat

Modern hayat sizi hasta edebilir!

Modern hayat sizi hasta edebilir! Dünya genelinde her yıl 17 milyondan fazla kişinin kalp ve damar hastalıkları nedeniyle yaşamını yitirdiğine dikkat çeken Dr. Ömer Coşkun, “Modern hayat kalp ve damar hastalıkları riskini arttırıyor” dedi.



ADANA

Türkiye'nin kalp damar rahatsızlıklarının hızla arttan ülkeler arasında olduğunu vurgulayan Dr. Ömer Coşkun, “Günlük yaşam kalp ve damar hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Modern hayatın getirdiği strese, dengesiz beslenme ve hareketsizlik de eklenince başta yüksek tansiyon olmak üzere kalp ve damar hastalıkları kaçınılmaz oluyor. Her 4 kişiden biri de yüksek tansiyon problemi yaşıyor ve eğer insanlar yaşam tarzını değiştirmezse bu oran 20 yılda yüzde 60 oranında artabilir” dedi.

“Bu hastalıklar adeta grip gibi yayılıyor, zaten çevresel faktörler de ister istemez bizi hastalıkların pençesine atıyor” diyen Dr. Coşkun, vatandaşları “bana bir şey olmaz” gibi düşüncelere kapılmamaları konusunda uyardı.

Dünya genelinde her yıl 17 milyon, ülkemizde ise yaklaşık 200 bin kişinin kalp ve damar hastalıklarından dolayı hayatını kaybettiğine dikkat çeken Dr. Ömer Coşkun, kalp ve damar hastalıklarında iyileşmek için ciddi zaman ve büyük meblağlar harcamak gerektiğini, ancak bu hastalıktan korunmak için şifalı bitkilerin kullanılabileceğini belirterek, şunları söyledi:

“Bu yöntemi tercih eden yüz binlerce kişiden birisi 55 yaşındaki Erdoğan Yılmaz. Tedbir amacıyla bitkilere başvuran Yılmaz, 3 ay boyunca düzenli olarak Panax, Tansalp ve Vitality adlı destek ürünlerini kullandı. Gördüğü faydayı ise ‘inanılmaz' sözüyle özetledi. Yılmaz, ‘merdiven çıkmada çok rahatladığını, nefes darlığının geçtiğini, gözlerinin çok daha iyi görmeye başladığını, gözlüksüz gazete okuyacak duruma geldiğini, vücudunda inanılmaz oranda dinçlik hissettiğini' ifade etti.”

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Modern, hayat, sizi, hasta, edebilir!

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.