booked.net
 
 

 

Damat

Sıla'ya ikinci konser şoku

Sıla'ya ikinci konser şoku Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında yarın Umuttepe Yerleşkesi'nde yapılacak Sıla konseri, konsere saatler kala iptal edildi.



KAAN ÜLKER
KOCAELİ

Kocaeli Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen bahar şenlikleri, dün Feridun Düzağaç konseri ile başladı. Bu akşam Hayko Cepkin konseri ile devam edecek etkinliklerde, yarın saat 21.00'de gerçekleşmesi planlanan Sıla konseri iptal edildi. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştireceği konser de, üniversitenin sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle iptal edilmişti. Sıla konu ile ilgili olarak twitter üzerinden organizasyon şirketinin paylaştığı iptal bilgilerini 'retweet'ledi. Ünlü şarkıcının 'retweet'lediği mesajda şu bilgiler yer aldı:

"29.05.2013 tarihinde yapılması planlanan Kocaeli Üniversitesi Sıla konseri, Retua Yazılım Reklam Sanayi Tic. Ltd. Şti. isimli organizasyon şirketinin sahne alınması için gerekli olan teknik sistemleri alanda bulunduramaması ve şartnamelerdeki vaatleri yerine getirmemesi nedeniyle gerçekleştirilemeyecektir. Konuyla ilgili şartların düzeltilmesi için Kocaeli Üniversitesi yetkilileri ile birlikte konseri gerçekleştirmek için gerekli mücadele verilmiş, fakat sonuç alınamamıştır. Organizatör hakkında yasal işlem başlatılacaktır."

Kocaeli Üniversitesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada ise, "29 Mayıs 2013 günü saat 21.00 'de verileceği ilan edilen 'Sıla Konseri' organizasyon şirketinin isteği üzerine iptal edilmiştir. Diğer etkinlikler planlandığı gibi yürütülecektir" denildi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Sılaya, ikinci, konser, şoku

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.