booked.net
 
 

 

Damat

Kibariye gözyaşlarını tutamadı

Kibariye gözyaşlarını tutamadı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Roman Festivali kapsamında sahne alan Kibariye, okuma yazma bilmediği zamanları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.



KAAN ÜLKER - UĞUR ULU

Ünlü şarkıcı Kibariye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Roman Festivali'ne katılmak için Kocaeli'ye geldi.

Konser öncesi alandaki 5 bin roman vatandaşın aynı anda kitap okuduğunu öğrenen Kibariye, hayranlarına okuma-yazma bilmediği yılları anlatarak, Roman ailelere çocuklarını okutmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Yıllar önce okuma yazma bilmeyen bir kadın olduğunu ve bunun ezikliğini yaşadığını belirten Kibariye, "Okumamış bir insan kalmasın. Çok büyük bir kompleks, çok büyük bir eziklik. Bunları ben yaşadım. Hiç bir zaman da kendimi sizden saklamadım. Hadi zamanında ben de Kibariye olmadan evvel fakirlik yaşadım okuyamadım ama ailemi hiçbir zaman yadırgamadım. Gerçekten bütün anneler ve babalar, tüm insanlar herkes okutsun evladını diye düşünüyorum. Okutun kurban olayım. Çok acı. Onu ben bilirim. Onun için çocuğumu çok güzel okutuyorum" dedi.

Kibariye bunları söylerken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamazken, hayranları Kibariye'ye alkışlarla destek verdi. Öte yandan Kibariye Romanlara yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu tebrik etti. Daha sonra sahne alan ünlü şarkıcı Kibariye söylediği şarkılarla Kocaelili vatandaşlarla birlikte oynadı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Kibariye, gözyaşlarını, tutamadı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.