booked.net
 
 

 

Damat

'Cicişler' aynı gün iki kez karakolluk oldular

'Cicişler' aynı gün iki kez karakolluk oldular Cicişler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşler Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir mağazada alışveriş yaparken dükkan sahibi ile yaşadıkları kavga nedeniyle karakolluk oldu. Aynı Esra ve Ceyda kardeşler, bir vatandaşın cep telefonunu kırınca tekrar karakolluk oldu.



EREN AYHAN
MUĞLA

Tatil için Bodrum'a gelen Ciciş lakaplı Esra ve Ceyda kardeşler, Cevat Şakir Caddesi'nde bir mağazaya daha önce almış oldukları bir ürünü değiştirmek için girdi. Yanlarında almış oldukları hediyelik eşya fişi olmadığı için değişim yapamayan ikili daha sonra dükkan sahibi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile çevrede bulunan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri karşılıklı şikayet sonucu dükkan sahibi ile Esra ve Ceyda kardeşler, ifadelerine başvurmak üzere karakola götürdü. Taraflar yaklaşık 5 saat boyunca Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kaldı. İfadelerinin ardından köftecide yemek yiyen Esra ve Ceyda ikilisi gazetecilerinin olayla ilgili sorularını yanıtladı.

Bodrum'da bulunan evlerine tatil için geldiklerini ifade eden Esra ve Ceyda kardeşler yaşanan olayla ilgili şunları söyledi:

“Bodrum'da bulunan evimizin bazı eksikliklerini almak için alışverişe çıktık. Mekan sahibi reklam yapmak istedi bizim üzerimizden ona bu fırsatı vermeyeceğiz. Ve işlemlerin ardından alışverişimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Karşı taraf mutlaka kendi üslubu ile konuşmak isteyecektir. Napalım konuşsun bu sefer reklamı bizden olsun. Bu arkadaş kendi reklamını yapmaya çalışıyor sadece olay bundan ibaret. Bazı insanlar ne yazık ki böyle ucuz reklam peşinde. Kendisi hakkında şikayetçi olsak dahi şuan bunu söylemek istemiyoruz. Şuan için söyleyeceklerimiz bu kadar.”
Açıklamalarına devam eden ikiliden Esra, Arap şeyhinin sevgilisi olduğunu ifade ederek, “Ben koskoca Arap şeyhinin sevgilisiyim kimse bana dokunamaz. Dokunurlarsa oyarım, ayaklarını denk alsınlar” dedi.

“HOLLYWOOD KAPILARINI AÇIYORUZ”

İkili, Türkiye ve Hollywood yapımı ortak bir projede bulunacaklarını belirterek, “Hollywood'da geçecek olan bir realite şov projesinde bulunacağız. Daha önce bu proje Paris'te de yapılmış ve izlenme rekorları kırmış. Program hem Hollywood'da hem de Türkiye'de geçecek. İnşallah güzel bir proje olacak nazar değmesin ilk defa size açıklıyoruz. Türkiye'den ilk defa Hollywood'un kapılarını biz açmış olacağız” dedi.

İKİLİ YENİDEN KARAKOLLUK OLDU

Röportaj sırasında bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülerini çektiğini fark eden Cicişler vatandaşa saldırıp cep telefonunu kırdı. Telefonunu kırdıkları şahıs ile bir süre ağız kavgası yapan Esra ve Ceyda tekrar karakolluk oldu. Cep telefonu kırılan vatandaş karakola giderek ikili hakkında şikayetçi oldu. Aynı gün iki kere karakolluk olan Esra ve Ceyda kardeşlerin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Cicişler, aynı, gün, iki, kez, karakolluk, oldular

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.