booked.net
 
 

 

Damat

Mustafa Sandal gazeteciliğe soyundu

Mustafa Sandal gazeteciliğe soyundu 10. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin son gününde sahne alan Mustafa Sandal, bir gazetecinin fotoğraf makinesini alarak sahneden seyircilerin fotoğrafını çekti. Sandal, "Türkiye'nin kalbindeki yüreğindeki coşkuyu çekiyorum, gazetene öyle koyarsın" dedi.



ALPARSLAN ÇINAR-İSMET ERSOY
ANTALYA


Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, komedi sanatçısı Yavuz Seçkin'in skeçleriyle başladı. Ardından ilk gün kortejde süslemeleriyle dereceye giren otellere ödülleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından verildi. Kemer stadyumunda yapılan etkinliklerin son gününün misafiri ise sanatçı Mustafa Sandal oldu.

Sevenlerinin alkışları arasında sahneye çıkan Sandal, ilk şarkısının ardından sahne önünde bulunan bir gazetecinin elindeki makineyi "Makineyi ver hocam" diyerek aldı ve "Bunu ne diye çekiyorum biliyor musun, gazetene öyle koyarsın, Türkiye'nin kalbindeki yüreğindeki coşkuyu çekiyorum" diye konuştu.

Seyircinin fotoğrafını çektikten sonra "Valla öyle çektim hocam" deyip makineyi sahibine teslim eden Mustafa Sandal, "Konuşacak çok şey var da bu akşam coşkumuzla kalbimizdeki yüreğimizdeki sevgiyle anlatacağım, her şeyi anlatacağım,siz burdasınız ay orada" diyerek "aya benzer" şarkısıyla programına devam etti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Mustafa, Sandal, gazeteciliğe, soyundu

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.