booked.net
 
 

 

Damat

İbrahim Tatlıses müjdeyi verdi

İbrahim Tatlıses müjdeyi verdi Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nın açılışını yaptı. Burada hayranlarına müjde veren İmparator, “Yarın ismini vereceğim kasetimi üç ay sonra piyasaya sunacağım. İlk konserimi de Erbil'de vereceğim” dedi.



Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nın onur konuğu ülkesi Türkiye olarak belirlendi. 27-30 Haziran 2013 tarihlerinde açık kalacak olan fuar, Irak'ın Erbil kentindeki Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Fuarı Türkiye'den Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA), Gayrimenkul Hukuku Derneği (GHD), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) gibi kuruluşlar da destekledi. Birçok Türk firmanın yer aldığı fuarın açılışını ise İbrahim Tatlıses yaptı. Tatlıses, fuarın herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerken, Türk ve yabancı yatırımcılarla, Erbil'deki iş adamlarının ortak çalışmaları olacağını ifade etti. İmparator hayranları da müjdeyi verdi. İbrahim Tatlıses, “Yarın ismini vereceğim kasetimi üç ay sonra piyasaya sunacağım. İlk konserimi de Erbil'de vereceğim” dedi.

Açılışın ardından Erbilli yetkililer fuarı gezerek, firmalardan bilgiler aldı. Fuar, Türk ve Iraklı iş adamlarının ortak projeler yapması bakımından oldukça büyük öneme sahip.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   İbrahim, Tatlıses, müjdeyi, verdi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.