booked.net
 
 

 

Damat

'İmparator' isyan etti

'İmparator' isyan etti Erbil Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na (E.R.E.F.) katılan Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, Erbil'de daha önce gerçekleşmeyen inşaat projesi nedeniyle ortağı olduğu şahsa ateş püskürdü.



ABDULLAH COŞKUN
ERBİL


Arı Fuarcılık tarafından organize edilen E.R.E.F. fuarına katılan ünlü sanatçı, yeni inşaat projesi hakkında bilgiler verdi. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) özel açıklamalarda bulunan Tatlıses, ortağı yüzünden bir çok kişinin mağdur edildiğini belirterek, "Ben eski projeyi sildim. Gönlümden, beynimden hem ortağımı sildim hem de eski projesi sildim. Ama buradaki halkı silemedim halk benim kalbimde. Bu proje önce Allah'ın sonra da benim projem benim imzam. Kimsenin şüphesi olmasın.

Daha önceki projelerde yanımda biri vardı. Ben ona konuştum ama boş konuşmuşum. Beni kandırdı adam. Beni buraya reklam için çağırdı. Ben geldim ve halkın sevgisini de görünce ‘ben taşın altına elimi koyacağım' dedim. Reklam için gelmedim ‘ben de ortak olacağım' dedim. Bana ‘Peki o zaman' dedi. Ama adam, adam değil. Ben şimdi Irak halkından özür diliyorum.Eğer o da adamsa 'ben de bir yanlış yaptım özür diliyorum' der. Özür dilemek erdemdir, kimse özür dileyerek küçülmez. Ben özür diliyorum buradaki halkımdan ve küçülmüyorum” diye konuştu.

"EĞER ADAMSA ÇIKAR ÖZÜR DİLER"
Kendi parasını da ortağından alamadığını söyleyen Tatlıses, “Beni kandırdı. Irak halkı geldi ev aldı buradan, benim resmimi aldılar. Ben şimdi utanıyorum o halkımdan ve özür diliyorum. Milletten topladı parayı, başka yere götürdü. Bu adam benim paramı bile vermedi. Elimde mukavelelerim var ama paramı alamıyorum. Ben Almanya dönüşünde Irak'a gelecektim ama bu adamın yaptıklarını duyduğumda gelmedim. Halkı kandırmış, bir daireyi iki kişiye satmış. Utandığım için gelmedim buraya. Buradaki halk beni sevdiği için daire aldı. Bu yüzden kendi adıma özür diliyorum. Eğer o kişi de adamsa, çıkar özür diler bu halktan. İnşaat benim mesleğim bu proje de benim projem. Bu yeni projede benim imzam var" dedi.
Tatlıses, röportaj sırasında zaman zaman Kürtçe konuşarak çevredekilerin de ne dediğini anlamasını sağladı. Tatlıses'e Erbil'de büyük bir sevgi de vardı. Hayranları fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarışırken, Tatlıses ise hayranları kırmadı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   İmparator, isyan, etti

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.