booked.net
 
 

 

Damat

AK Parti ve CHP'li vekillerden halatla seçim startı

AK Parti ve CHP'li vekillerden halatla seçim startı Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği piknik şölenine eski İçişleri Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili İdris Yıldız'ın kıyasıya yaptıkları halat çekme yarışı damga vurdu.



İSTANBUL

Adeta, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerin startı gibi algılanan halat çekme yarışında Fatsalılar ipin hangi ucundan tutacaklarını şaşırırken, yarış sonrası oluşan ortak kanaate göre kazanan Ordu oldu.

Şişli Vakfı'na ait Kurtkemeri mesire alanında düzenlenen piknik şölenine, eski İçişleri Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özlem Hazinedar, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi, Başkan Yardımcısı Celalettin Dervişoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Halil Çakır, Ilıca Belediye Başkanı Ahmet Altıntaş, Bakırköy CHP İlçe Başkanı Sait Yücel, Kağıthane CHP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Öztürk, CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi, Ordulu Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali İhsan Aydın, Mesudiyeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salih Eroğlu, Ilıcalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Özçelik, Hatipliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avni Bal, Çatalpınar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yazılı, Küpdüşenlililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Aydemir, Geyikçelililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı sayın Ali Rıza Hocaoğlu, Aslancami Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Turgay Çetin, Bolamanlılıar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kulaksız, Kumru Demircili Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Darı, Arnavutköy Ordu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Çakmak, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Öztürk, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Siyasi Danışmanı Avukat Murat Hazinedar, İşadamı Asım Övün, Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan ve Fatsalılar katıldı. Dernek Başkanı Özlem Hazinedar'ın yaptığı açılış konuşmasından sonra birbirinden ilginç yarışmalar ve etkinlikler yapıldı.

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ve CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, dernek yöneticilerinin ısrarını kırmayarak halat çekme yarışına katıldılar. İpin her iki ucuna geçen Ordu milletvekilleri arkalarında hemşehrileriyle beraber adeta yerel seçimin provasını yaptılar. Son derece eğlenceli geçen yarışın ardından birbirini tebrik eden taraflar tek galibin Ordu olduğunu söylediler.
Piknik şöleninde ayrıca ''Mutluluğun Resmini Birlikte Yapalım'' sloganıyla bir de karakalem resim çalışması yapıldı. Dernek Başkanı Özlem Hazinedar, bütün misafirlerden mutluluk resmi yapmalarını istedi. İdris Naim Şahin ve diğer misafirler, Dernek Başkanı Hazinedar'ın isteği üzerine ellerine kalemi alıp resim yaptılar. Özlem Hazinedar pikniklerine katılan bütün misafirlere bu fotoğrafa kattıkları her bir renk için teşekkür etti. Milletvekilleri, dernek başkanları, yöneticiler ve misafirlerin yaptığı mutluluk resimlerini bizzat toplayan Dernek Başkanı Özlem Hazinedar, ''Bu resimler, bu günden bize kalan en kıymetli hatıralar. Her biri bizim için çok kıymetli ve hepsini de çerçeveleterek derneğimizde teşhir edeceğiz'' dedi.

Ordulu sanatçılar Mehmet Gümüş, Cem Çelebi ve Hüseyin Yurtlu'nun şarkılarıyla coşan ve eğlenen piknikçiler akşamın ilerleyen saatlerine kadar hem oynadılar, hem de tertiplerden küçük yarışmalarda heyecan ve coşkuyu da beraberinde tattılar.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   AK, Parti, ve, CHPli, vekillerden, halatla, seçim, startı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.