booked.net
 
 

 

Damat

Lice'deki olayları iki uzman inceleyecek

Lice'deki olayları iki uzman inceleyecek Diyarbakır Lice'de meydana gelen olaylar çok boyutlu şekilde inceleniyor. 4 müfettişin incelemelerde bulunduğu Lice'ye, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı da 2 uzman gönderdi.



AHMET TOPAL

Diyarbakır'ın Lice ilçesi Kayacık köyündeki Jandarma Karakolu önünde düzenlenen gösteriler sırasında 1 kişinin hayatını kaybettiği olayların etkisi sürüyor. Bölgede yaşanan olayları araştırmak üzere 2 mülkiye, 2 de jandarma müfettişi görevlendirilmişti. Toplam 4 kişilik müfettiş heyeti bölgedeki çalışmalarını sürdürürken, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı da devreye girdi.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Lice olaylarını detaylı bir şekilde mercek altına almaya hazırlanıyor. Çözüm Süreci kapsamında büyük rol oynayan ve Akil İnsanlar Heyeti'nin çalışmalarını koordine eden Müsteşarlık, Lice olayları için de kolları sıvadı. Yaşanan olayların yerinde incelenmesi amaçlayan Müsteşarlık, bünyesinde görevli 2 uzmanı Lice'ye gönderdi.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'nda görevli 2 uzman, Lice'deki incelemelerini tamamladıktan sonra tespitlerini bir rapor haline getirecek. Böylece çözüm süreci ile rahatlayan bölgede gerginliği tırmandıran olaylar çok boyutlu olarak araştırılmış olacak.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Licedeki, olayları, iki, uzman, inceleyecek

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.