booked.net
 
 

 

Damat

Komşusuna kızdı, pankart astı

Komşusuna kızdı, pankart astı Aydının Didim İlçesinde komşusuna kızan bir vatandaş evinin balkonuna astığı pankartla tepki gösterdi. Komşusunun kendine ait eşyaları başkasına vermesine kızan vatandaş “Dikkat! Bu apartmanda hırsız var.” Pankartı asarak komşusunun izinsiz yaptıklarına bu şekilde cevap vermeyi tercih ettiğini söyledi.



HÜSEYİN ÇALIŞKAN
AYDIN


Didim'de komşusuna kızan bir vatandaş ilginç bir şekilde komşusundan intikam alıyor. Bahse konu olay; Çamlık Mahallesi Yunus Caddesi Mine apartmanında gerçekleşti. 32 yıldır Mine Apartmanında yaşayan Hacı Günel (69) Komşusunun kendine ait eşyaları izinsiz başkasına vermesine kızarak komşusunu açtığı pankartla protesto ediyor. 8 daireden oluşan Mine Apartmanında 32 yıldır oturan Hacı Günel adını vermediği komşusuyla 32 yıldır aynı depoyu paylaştığını belirterek şunları söyledi “Ben 32 yıldır burada oturuyorum. 81 yılında burayı satın aldım; komşumla aramızda 15 günlük fark var. 32 yıllık komşuluk var. Depomuz müşterek depo bizim eşyalarımızı ona buna veriyorlar. Yapma etme dedim; en son bana dedi ‘Ya ver mahkemeye kazanırsa alırsın' deyince benim de tepem attı dava açtım. Didim Sulh Hukuk Mahkemesinde dava devam ediyor. Avukatına da söyledim kızı avukat kızına da söyledim, dava lehime sonuçlansa dahil almayacağım parayı dedim. Çünkü bu bir inatlaşma meselesi oldu. Para almayacağım para meselesi değil, dava aç kazanırsa alırsın sözü beni tahrik etti” dedi.

Günal konuyla ilgili 2 senedir davanın sürdüğünü de ifade ederek “2 yıldır dava için 17 defa geldim. Hala mahkeme karar vermedi; en son 15 Temmuz'a ertelendi. Kat maliklerine de bu işi soktular. Ben de Ankara'da düşündüm ne yapabilirim diye en sonunda ben de böle bir çare buldum ve bir pankart asayım dedim. Ankara'da yaptırdım afişi astırdım. Bu kişi de komşuluk hakkına riayet etsin olay bu..” diye konuştu.

Günel'in pankartı 8 dairelik apartmanda kime yönelik astığı bilinmezken, asılan pankart çevreden geçenlerin de dikkatinden kaçmadığı görüldü.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Komşusuna, kızdı, pankart, astı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.