booked.net
 
 

 

Damat

Ramazan öncesi güzel haber

Ramazan öncesi güzel haber Sıcak havaların pastırma ve sucuk satışlarını olumsuz etkilediğini söyleyen pastırma ve sucuk satıcısı Serkan Özkara, "Ramazan ayının da sıcak geçmesi bekleniyor. Bu nedenle pastırma ve sucuğa zam düşünülmüyor" diye konuştu.



DELİL DOĞAN BİLMEZ - ŞURA KAYA

"Ramazan ayı sıcağa denk gelmese pastırma ve sucuk satışlarında iyi sirkülasyonlar olurdu” diyen Özkara, “Kayseri'nin medar-ı iftiharı olan pastırma sucuk sektöründe insanlara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Ramazan ayı yaklaşıyor. Geçen senelerde fiyatlarda değişiklik oluyordu ama bu yıl olmaz" ifadesinde bulundu.

Özkara, pastırma ve sucuk fiyatlarının değişmeme sebebini şu şekilde açıkladı:

"Et piyasasının bu yıl iyi seyrediyor olması bunda bir etkendir. Zam gelirse 1-2 TL sucuğa gelir, pastırmaya zam gelmez diye düşünüyoruz. Havalar sıcak olmasa, Ramazan ayı sıcağa denk gelmese iyi sirkülasyonlar olur ama geçen sene fiyatlarda bir artış olmamıştı. Bu sene birkaç gündür seyreden ılıman havalar devam ederse satışlar iyi bir şekilde olur ama malumunuz sıcaklardan dolayı pastırma ve sucuk kimsenin aklına gelmiyor."

Özkara, pastırmanın 50-60 TL arası, sucuk fiyatlarının ise 25-35 TL arasında değiştiğini sözlerine ekledi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ramazan, öncesi, güzel, haber

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.