booked.net
 
 

 

Damat

Bülent Serttaş konserde direğe tırmandı

Bülent Serttaş konserde direğe tırmandı Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği 8. Uluslararası Göl Festivali'nde konser veren ünlü sanatçı Bülent Serttaş, muhteşem sahne performansı ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Bülent Serttaş, konserinin ortasında sahne direğine tırmanarak uzun hava okudu.



Festivalin dördüncü akşamında Küçükçekmeceliler, Bülent Serttaş'ın söylediği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla müzik ziyafeti yaşadı. Ünlü sanatçı, konserinde seslendirdiği hareketli şarkılarla hem oynadı hem de katılımcıları coşturdu. Konser öncesi festival için Küçükçekmece'ye gelen Tayland, Pakistan, Fransa, Mısır ve ev sahibi Türkiye'den ekipler halk dansları sergiledi. Gecede yabancı konuklar bir de sürpriz yaptı. Taylandlı bir gelin ve Türk damada yapılan temsili kına merasimi ilgiyle izlendi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü türkücü Bülent Serttaş, eski ve yeni albümlerinden şarkılarını seslendirdi. Sempatik ve renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Serttaş'ın 8 metrelik sahne direğine tırmanarak mikrofonsuz uzun hava okuması katılımcıları hem heyecanlandırdı hem de gülmekten kırdı geçirdi. Konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ünlü sanatçıya günün anısına porselen tabak hediye ederek, teşekkür etti. Küçükçekmece'nin kültür ve sanat ilçesi haline geldiğini ifade eden Yeniay, Türkiye'ye kazandırılan dev gösteri merkezi Arenamega ile uluslararası pek çok etkinliğe imza atacaklarını, birçok sanatçının burada sahne alacağını dile getirdi.

Ünlü türkücü Bülent Serttaş da, Küçükçekmece'de konser vermekten memnuniyet duyduğunu belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür etti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Bülent, Serttaş, konserde, direğe, tırmandı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.