booked.net
 
 

 

Damat

Evden giderken çatıyı da götürdü

Evden giderken çatıyı da götürdü Adana'da eşini terk eden kadın, ailesinin yaptırdığını iddia ettiği evin çatısını ve penceresini de sökerek götürünce, kocası ve 2 çocuğu perişan oldu. Çatısı ve penceresi bulunmayan evde kalan koca, eşinden şikayetçi olurken, çocuklarını da Sevgi Evleri'ne verdi.



ALİ SERCAN GÖKTAŞ - EREN BOZKURT - FATİH KEÇE
ADANA

Geçen hafta merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi 1370. Sokak'ta meydana gelen olayda, Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak cezaevinden çıkan Şahin İ. (40), eşi Fatma İ. ile tartışmaya başladı.

Bunun üzerine Fatma İ., ilk eşinden olan 2 çocuğunu alıp ailesinin evine gitti. Şahin İ.'den olan 2 çocuğunu ise eşine bıraktı. Daha sonra yakınlarını eve gönderen genç kadın, ailesinin yaptırdığını iddia ettiği evin prefabrik çatısı ve PVC pencerelerini söktürdü.

Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında muhtarlıkta mecburi görev yaparak cezasını çeken Şahin İ. ise, tekrar cezaevine dönmemek için evin çatısının sökülmesine müdahale edemedi.
Bir süre çatısı ve penceresi bulunmayan evde kalan adam, daha sonra çocuklarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sevgi Evleri'ne verdi.

İlk tartışmalarının telefon görüşmesi sırasında yaşandığını söyleyen Şahin İ., “Sonra anlaşmazlık oldu, ailesinin yanına gitti. Ağabeyleri gelip çatıları söktü. Ben Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında dışarıdayım. Denetimli serbestliğim yanmasın diye beni eve yaklaştırmadılar. Sattıklarını söylüyorlar çatıyı. Satmadılar, yalan söylüyorlar. Borcumuz filan yoktu. Çatıyı benim kardeşlerim yaptırdı. Her ay para gönderiyorlardı. Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Can güvenliğim yok. Tehdit de ediyorlar” diye konuştu.

2 çocuğunu dün Sevgi Evleri'ne teslim ettiğini kaydeden Şahin İ., “Eşim gittikten sonra çocuklarıma bakıyordum. Bir ekmek de olsa çocuklarımla bölüşüyordum. Ama şu anda çatım yok, kapım yok. Çocuklarımın giysilerine kadar almışlar. Ondan ben de çocuklarımı Sevgi Evleri'ne verdim” dedi.

Fatma İ. ise çatıyı borç alarak yaptırdıklarını öne sürerek, “Çatıyı ağabeyim söktü ve yaptırdığımız yere geri sattı. Bin 500 TL'ye aldığımız çatıyı bin TL'ye geri aldılar. 500 TL borcumuz kaldı. Şahin sürekli eve birilerini getiriyordu. Adım çıkmasın diye ben de ailemin evine döndüm” ifadelerini kullandı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Evden, giderken, çatıyı, da, götürdü

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.