booked.net
 
 

 

Damat

Ünlü sanatçı Gökhan Özen setlere dönüyor

Ünlü sanatçı Gökhan Özen setlere dönüyor Ünlü sanatçı Gökhan Özen, önümüzdeki kış mevsiminde dizi setlerine geri döneceğini açıkladı.



Ünlü sanatçı Gökhan Özen, önümüzdeki kış mevsiminde dizi setlerine geri döneceğini açıkladı.Kastamonu Valiliği tarafından organize edilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 88. Yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Kastamonu Belediyesi'nin düzenlediği 17. Türk Dünyası Günleri'nde sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Özen, dizi setlerine geri döneceğinin sinyalini verdi.Konser öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan sevilen pop sanatçısı Gökhan Özen, Kastamonu Havalimanı'yla geldiği kenti tüm gün boyunca gezme imkanı bulduğunu belirterek, “Kastamonu'yu çok beğendim, öncelikle bunu söylemek istiyorum. Yemekleri ve havası çok güzel” dedi.Kastamonuluların çok sıcak kanlı insanlar olduğunu vurgulayan Özen, “Gerçekten çok cana yakınlar. Çok teşekkür ediyorum Kastamonululara, bugün gezerken onlarla kucaklaştık, bol bol resimler çektirdik. Kastamonu'da huzur bulduk, türbeleri gezdik, çok keyif aldım. Şimdi ise sahneye çıkacağım” diye konuştu.

DİZİ SETLERİNE DÖNÜŞ SİNYALİ
2011 yılında ‘Kaya' rolüyle başrolünü oynadığı Yıldız Masalı isimli dizinin ardından yaklaşık 3 yıldır dizi setlerinden uzak kalan Gökhan Özen, bu süre zarfından daha çok müziğe konsantre olduğunu ifade ederek, “Şuan daha çok müziğe konsantre oldum. Belki bu dönem değil ama mutlaka olacaktır, doğru bir zamanda doğru bir proje olduğunda mutlaka olacaktır” şeklinde konuştu.
Dizilere dönüş sinyali veren fakat tarih konusunda çekimser davranın Özen, ser verip sır vermezken “Özellikle bu yaz müziğe çok daha fazla konsantre oldum. Belki kış mevsiminde bir dizi projesi olabilir” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ünlü, sanatçı, Gökhan, Özen, setlere, dönüyor

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.