booked.net
 
 

 

Damat

Başbakan Erdoğan, 'Hâlâ kalkıp 'özgürlüğümüz yok' diyebiliyorlar'

Başbakan Erdoğan, 'Hâlâ kalkıp 'özgürlüğümüz yok' diyebiliyorlar' Başbakan Erdoğan, Uluslararası Kamu Denetçiliği Sempozyumu'nda önemli açıklamalar yaptı.



Başbakan Erdoğan, "Şu anda yazarken çizerken bırakın eleştiriyi, eleştiri sınırlarını aşarak bize hakaret etme özgürlüğüne sahip olanlar şu anda bizi, 'bizim düşünce özgürlüğümüz yok' diye eleştiriyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Küfre varıncaya kadar bunları yapabildikleri halde hâlâ kalkıp 'özgürlüğümüz yok' diyebiliyorlar" dedi. Başbakan Erdoğan, Uluslararası Kamu Denetçiliği Sempozyumu'nda önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, “Son 11 yılda önemli reformlar yaptığımız halde, zihniyet devrimi geriden geldiği için, reformlarımızın topluma yansıması zaman almakta. Bunun vakit alacağını elbette biliyoruz. Ancak er yada geç zihniyet devriminin gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi. Başbakan, Ak Parti iktidarıyla ülkede önemli gelişmeler yaşandığını, özgürlük alanlarının genişlediğini söyledi. Başbakan, "Şu anda yazarken çizerken bırakın eleştiriyi, eleştiri sınırlarını aşarak bize hakaret etme özgürlüğüne sahip olanlar şu anda bizi, 'bizim düşünce özgürlüğümüz yok' diye eleştiriyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Küfre varıncaya kadar bunları yapabildikleri halde hâlâ kalkıp 'özgürlüğümüz yok' diyebiliyorlar" diye konuştu.

"BİBER GAZI AB MEVZUATINDA VAR"

Başbakan, Gezi Parkı olaylarına da değindi. Erdoğan, "Avrupa'daki kötü örnekleri örnek olarak almıyoruz. Polisimiz dayak yemiştir. Polis gaz ve su sıkmayıp ne yapacaktı? Biber gazı sıkmak AB mevzuatında var. Açısı derecesi konusunda gerekli inceleme yapılıyor. Ağaçlar kesildi dediler. AB üyesi ülkeler ile ağaç dikme noktasında rekabetteyiz. Biz vagon değiliz lokomotifiz. Çevre düşmanı gibi yaklaşım içerisinde bulunmak bize çok büyük haksızlık olur. Yeşile hayranım, hastayım. Bize çevre düşmanı gibi yaklaşım içinde olmak haksızlık" ifadelerini kullandı.

Suriye'de yaşananlara da işaret eden Başbakan Erdoğan, ''Suriye'de yüz binler öldürülüyor, peki Batı nerede? Şu ana kadar ne yaptı? Sadece konuşuyor'' dedi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Başbakan, Erdoğan, Hâlâ, kalkıp, özgürlüğümüz, yok, diyebiliyorlar

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.