booked.net
 
 

 

Damat

3 dakikada hırsızlık güvenlik kamerasına böyle yansıdı

3 dakikada hırsızlık güvenlik kamerasına böyle yansıdı Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.



Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Türbanlı ve modern giyimli oldukları dikkat çeken iki kadın salonun giriş merdivenlerinde beklerken; salonda bulunan kız çocuğu müşterilerin çantalarını aldı. Çantalarda yüklü miktarda altın takı ve para bulunduğu belirtildi.Olay Söke'nin Ömer Koyuncuoğlu Caddesi üzerinde ikinci katta bulunan Star Kuaför Salonunda meydana geldi. Aynur Akkaya Aydın'a ait olan kuaför salonunda tüm çalışanlar düğün için hazırlanan geline ve müşterilerine odaklanmışken; içeride müşterilerden birinin yakını gibi dolaşan kız çocuğu çantalara odaklanmıştı. Kimse hırsız ekibin varlığından bile haberi olmadı.Kamera kayıtlarında görülen saatle göre 13.08'de işyerinin önüne iki türbanlı ve şık giyimli kadın ile bir de sırtında okul çantası bulunan bir kız geldi. 3 kişilik ekip salonun kapısından içeri girdiler. 30 saniye sonra iki kadın kapının önüne çıkarken, kız içeride kaldı. Hırsızlık olayını gerçekleştirmek için geri sayım başladı. Bu arada merdivenleri çıkan kız dükkanda rahatlıkla dolaştı. Bir dakika kadar sonra önce kadınlardan biri, ardından diğer giriş kısmındaki merdivenlerde beklemeye başladı. Bu arada çocuk sehpa üzerindeki çantayı soğuk kanlı hareketlerle aldı, önce yere koydu ve merdivende bekleyen kadınlara merdiven korkulukları üzerinden uzattı. İşini tamamlayan çocuk kuaför salonunu terk edip kendisini bekleyen iki kadın ile kapıdan çıktı. Kadınlardan biri çocuk ile birlikte uzaklaşırken, diğer kadın önce ters yöne hareketlendi, daha sonra diğerlerinin yanına doğru yürüyüp kamera açısından ve gözlerden kayboldu. Kapıdan çıkış saati ise 13.11 olurken; kuaför Salonuna giriş ile çantaları alıp ortadan kayboluşları arasında yaklaşık 3 dakika bulunan hırsızların hızları dikkat çekti. Kadınlardan birinin kapı önünde beklerken sürekli cep telefonu ile görüşmesi de diğer dikkat çeken konu oldu. Çalınan çantada düğün için hazırlanan yüklü miktarda altın ve paranın olduğu belirtildi.

Çantanın yokluğu Aradan geçen 26 dakika kadar sonra kuaför salonunda bulunanlarca fark edildi. Telaşla çanta aranırken; çantanın salonda olmadığı anlaşılınca, olay polise haber verildi. Kuaför salonunun alt katında Aynur Akkaya Aydın'ın eşine ait elektronik dükkanında bulunan kamera görüntüleri izlendi. Emniyet kamera görüntülerini incelemeye alırken, kayıp hırsızların peşine düştü.Kuaför Salonu sahibi Aynur Akkaya Aydın, hırsızlık olayı sonrasında büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşadıklarını belirterek; iş telaşı ve yoğunluk nedeniyle hırsızlık olayının hiç farkına bile varmadıklarını söyledi. Kendilerinin ve polisin hırsızların takip sonucu bu cesareti bulabileceklerini düşündüklerini ifade eden Aynur Aydın; üzüntülerini ifade etti.

LEVENT TUNCER

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   3, dakikada, hırsızlık, güvenlik, kamerasına, böyle, yansıdı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.