booked.net
 
 

 

Damat

Ethem Sarısülük davasında gerginlik

Ethem Sarısülük davasında gerginlik Ethem Sarısülük'ün hayatını kaybetmesi ile ilgili polis memuru Ahmet Şahbaz'ın yargılandığı davada gerginlik yaşanınca, duruşma kapalı olarak yapılıyor.



Ankara'daki Gezi olayları sırasında Ethem Sarısülük'ün hayatını kaybetmesi ile ilgili polis memuru Ahmet Şahbaz'ın yargılandığı davada gerginlik yaşanınca, duruşma kapalı olarak yapılıyor.Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, Sarısülük'ün ölümüyle ilgili polis memuru Şahbaz, 'meşru savunmada sınırın aşılması suretiyle adam öldürme' suçundan yargılınacak. Mahkeme başkanı, duruşmanın çıkan gerginlik nedeniyle kapalı olarak yapılmasına karar verdi. Duruşmaya katılan siviller mahkeme salonundan çakarıldı. İçerde sadece polis memuru Şahbaz ve avukatlar kaldı.

BOYALI PROTESTO

Ankara'daki Gezi olayları sırasında Ethem Sarısülük'ün hayatını kaybetmesiyle ilgili polis memuru Ahmet Şahbaz'ın yargılandığı davanın kapalı olarak devam etmesi tepkilere neden oldu.

Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada Sarısülük'ün ölümüyle ilgili polis memuru Şahbaz, 'meşru savunmada sınırın aşılması suretiyle adam öldürme' suçundan yargılanacak. Mahkeme Başkanı, duruşmanın çıkan gerginlik nedeniyle kapalı olarak yapılmasına karar verdi. Duruşmaya katılan siviller, mahkeme salonundan çıkarıldı. İçeride sadece polis memuru Şahbaz ve avukatlar kaldı. CHP

Milletvekili Hüseyin Aygün ise mahkemenin kapalı olmasına tepki gösterdi.
Öte yandan, bir kadının elindeki boya kutusunu adliye kapısına fırlatarak "Bu Ethem'in kanıdır" şeklinde tepki göstermesi dikkat çekti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ethem, Sarısülük, davasında, gerginlik

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.