booked.net
 
 

 

Damat

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, '3-5 çapulcunun yaptığını...'

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, '3-5 çapulcunun yaptığını...' Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,3-5 çapulcunun yaptığını Fenerbahçe camiasına mal etmediklerini söyledi.



Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylarda provokasyon olduğunu belhirterek 3-5 çapulcunun yaptığını Fenerbahçe camiasına mal etmediklerini söyledi.Spor Toto Süper Ligi'nin 7. haftasında oynanan Fenerbahçe -Trabzonspor karşılaşması yine saha dışında yaşanan olaylarıyla gündeme geldi. Yaşanan olaylarda provakasyon olduğunu iddia eden Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yaşanan olaylarda suçlu ilan edilmek çok doğru bir şey değil. Ben Fenerbahçe stadyumuna bir çok kez gitti, sadece Trabzonspor maçları için değil başka takımlarla oynhadığı maçlar içinde gitti. Ben yıllardan biri İstanbul'da yaşıyorum. Maçta herhangi bir sıkıntı ve problem yamadım. Fenerbahçeli arkadaşlarla ve dostlarla selamlaştık. Herkes güvenlik toplantısında bahsediyor. Sonuçta Trabzonspor başkanı o koridorlarda dolaşıyor. Bir güvenlik mensubu derki 'bekleyin, buradan çıkmayın'. Bze böyle bir şey söylenseydi biz orda 2-3 saat bile beklerdik. Polis'in böyle olaylarla karşı karşıya gelmesi beni mutlu etmez. Ailelerinden özür diliyorum" dedi.Hacıosmanoğlu, " Güvenlik kurulu toplantısında, kulübün profesyonel çalışanına kuralların anlatığını söyleniyor Ben nereden maçı izlemek için stadyuma girmişsem oradan çıktım. Maç biter bitmez de çıkmak istedim. Fenerbahçeli taraftarla da inarken beraber yürüdük. Arabaya binmek üzereyken basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine bir iki kelime konuşuyorduk. 'O sırada başkan hakemi nasıl satın aldınız' diye sataştılar. Ben de 'onu gidin başkanınıza sorun' dedim. Arabaya bindik, ondran sonra kargaşa çıktı. Kepenkler kapandı, bir problem yok. 30 dakika sonra yine bir kargaşa çıktı. Emniyet Müdürü arkadaş bizim arkadaşları ite ite getiriyor. Müdürün arkasındaki görevli de, bu devletin bir bürokratı olan ablamın oğluna yumruk atıyor. Sonradan öğreniyorum ki Suat Ekici diye emniyet müdür bir arkadaş, daha önce onunla bir yerde karşılaşmıştım bana telefonunu vermişti bana bir ihtiyacınız olur ise beni ararsınız diye. Benim telefonum da onda var, ben ordayım. Madem dışarda böyle bir olay var organize olunmuş. Bana niye söylemiyor ki 'burada 1-2 saat bekleyin' diye. Polisin bu tür olaylarla karşı karşıya kalmasını arzu etmem" diye konuştu.

"BENİM FENERBAHÇE TARAFTARIYLA HİÇ BİR ZAMAN SORUNUM OLMADI"

Fenerbahçe taraftarıyla hiç bir zaman sorunu olmadığını ifade eden Hacıosmanoğlu, "Ben maçın ardından hemen stdayumdan çıkmak istedim. Benim Fenerbahçe taraftarıyla hiç bir zaman sorunum oılmadı. Ben Fenerbahçe taraftarlarıyla, Kalamış'ta oturup çay içiyorum. Fotoğraf çektiriyorum. Bu problem olacak bir konu değilki. Burada bir provakosyon var. Ben böyle olacağını bilseydim 3 saat beklerdim. Biz bunların olmasını istemiyoruz ki , biz Türk futbolunun düzelmesini istiyoruz. Emniyet yetkilisi bana manalı bir şekilde 'niye stadyumdan çıkmadın' dedi. Ben de kendisine 'Çek polisleri çıkayım' dedim. 7 sülalemi çağrırım ben çıkarım ordan. Fenerbahçeli dostlarımı çağırır çıkarım ordan. Maçta bize hiç kimse bir şey söylemedi. Aşağıda 10-15 kişinin bir organizsayonu ile karşı karşıya kaldık. Bir kişinin burnu kanayacaksa veya bir olay çıkacaksa ben orda sabaha kaldar beklerdim" ifadesini kullandı.

"3-5 ÇAPULCUNUN YAPTIĞINI FENERBAHÇE CAMİASINA MAAL ETMEYİZ"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğmlu, 3-5 çapulcunun yaptığı Fenerbahçe camiasına maal edemeyeceklerini belirterek, "3-5 tane çapulcunun yaptığın biz Fenerbahçe camiasına mal etmeyiz. Fenerbahçe'yi biz germedik. Biz Türk futbolunu kirleten insanları konuştuk. Bundan sonra da konuşmaya devam edeceğiz. Fenerbahçeliler'in yüzde 95'de aynı şeyi söylüyor. Bu benim ayıbım değil. İçinde çözeceği bir sorun. Maçta Fenerbahçeli yöneticelerle karşılaşmadım ama Fenerbahçeli bir sürü dostumuz vardı orda. Fenerbahçeliler'in endişesi olmasın. İstanbul bizim evimiz, burda kimseden misafirlik beklemeyiz. Fenerbahçeliler'in endişesi olmasın 'Trabzon'a nasıl geleceğiz' diye. Biz onları orda çiçeklerle karşılayıp İstanbul'da aynı şekilde yollarız. Ben Fenerbahçe'yi ağırlarım. Ağırlanacak olan insanları ağırlarım. Benim kimi ağırlayacağımı da herkes bilir. Allaha dua ediyorum Fenerbahçe de kurtulsun, Türk futbolu da kurtulsun. Bu, sadece Fenerbahçe'yi değil Türk futbolunuda kirleten bir insan" şeklinde konuştu.

"BATMIŞ BİR GEMİYİ BALONLARLA VE LASTİKLERLE SUYUN ÜSTÜNE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Hacıosmanoğlu, bir değişim yaşadıklarını hatırlatarak "Mustafa Akçay'dan önemli işler yapıyor. Spor Toto Süper Lig'de ilk tecrubesini yaşıyor. Kişilik önemli, karekter önemli. Herkesin eksiği olduğu gibi hocamızıda eksiği olabilir ama önemli olan niyet. Kadro da eksiklerimiz var. 3 takviye yaptık bu kadroya. Değerli oyuncularımız var. Hale biz değişimin içindeyiz yapılanmaya geçmedik. Yapılanmaya geçtikten sonra Trabzonspor sevdalıları istedikleri gibi bir taım izleyecekler. Bizim aldığımız gemi batmış bir gemi suyun altında. 'Balonlarla ve lastikleri şişiriyoruz suyun üstüne çıksın' diye. O gemiyi suyun üstüne çıkartırsak Karadeniz'in takasına yelkenini takarsak ondan sonra nereye gideceğini göreceğiz" ifadesini kullandı.



GÖKMEN ŞAHİN


12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Trabzonspor, Başkanı, Hacıosmanoğlu, 3-5, çapulcunun, yaptığını...

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.