booked.net
 
 

 

Damat

 Ayşe Öğretmeni cezalandırmak..!! - 03/10/2017





Hayal Gündoğdu
E-Posta
Ayşe öğretmen, telefon bağlantısı ile katıldığı bir tv eğlence programında, hendek operasyonları ile ilgili kamuoyunun dikkat çekmieye çalışmış, "çocuklar ölmesin "dediği için hapis cezası ile mahkum olmuş ve cezası ertelenmemiş..
Ceza gerekçesi, .."terör örgütünün propagandasını yapmak.. eylemlerini meşru göstermeye çelışmak.."..
gerekçesinin analizinde, ciddi mantık sorunları ortaya çıkıyor..
Operasyonlarda "Çocuklar ölmesin" demek çatışmalı ortamda bir tehlikeyi gündeme getirmektir,,, ve bu bağlamdaki cümlenin; güvenlik güçlerinin operasyonlarını salt orada yaşıyan sivillere karşı yapılıyormuş olarak göstererek ve sonuçta terör örgütünün yerleşim yerlerindeki eymlerini meşru kılmak gibi bir kasdı içerdiği gerekçesi, zorlama bir yoruma dayanmakta olup, hükmü tartışmalı hale getirmektedir....
Çözüm sürecinde, devlet yetkilileri, siyasiler, akiller vd, terör örgütünü neredeyse "kanarya sevenler derneği" olarak gösterdiler, her zaman kan döken örgüt,güvenlik operasyonlarına karşı himaye altına alındı, bölgede, ellerini kollarını sallayarak gezdiler, büsbütün palazlanmalarına göz yumuldu..
Çözüm hayali ile gündüz vakti rüya görenler, ortada yok, çocuklar ölmesin diyen, Ayşe Öğretmen , terör örgütü propagandasından mahkum oluyor, ..
Kendi çocuğunu hapishanede doğurmak zorunda kalıyor....
Ayşe öğretmenin mahkumiyeti; yorum metotları, hukuki muhakeme formları ve klasik mantık öğeleri bakımından yeterli gerekçeye dayanmamaktadır..


Hayal Gündoğdu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.