booked.net
 
 

 

Damat

 Siz Chp'ni merak buyurmayın..!!! - 05/02/2018





Halide Doğrusöz
E-Posta
İktidar ve yanında saf tutanlar Chp'ni dillerinden düşürmüyorlar, istihza ile endişe karışımı bir halet-i ruhiye öne çıkıyor. CHP, dedikleri gibi politikasızlık ile malul ise, neden dert ediyorlar, anlamak mümkün değil, kendi içinde , demokratik bir muhalefet yerine katı bir biatçılığı, yönetim biçimi olarak benimsemiş bir zihniyet ve yandaşlarının
muhalefet üzerine çeşitlemeleri , siyasi ironinin en özgün örneklerinden biri olarak literatüre geçecek gibi !!..
Seçilmiş Belediye Başkanlarını bile salya sümük ağlatarak, seçilmişlik haklarını gasp edenlerin, Chp'ne yaptığı hangi itiraz ciddiye alınabilir..???!!
Chp, Kurultay yapmış, iki aday yarışmış, çarşaf liste üzerinden partinin yetkili organları seçimi yapılmış, genel başkanın anahtar listesi delinmiş, demokratik yarış adına eksik, ziyade, bir şeyler olmuş, biat yok, boyun eğme yok, genel başkanın yüzüne, alkışlar arasında , imanına kadar sertlikte muhalif sözler söylenmiş, kavga çıkmamış, gürültü olmamış, ..
İktidar konforunda üfürenler soruyorlar, kürt meselesini nasıl çözeceksin Bay Kemal, "cevabı basit , sizin çözdüğünüz gibi değil, .. " dese , Bay Kemal, ,
"İmralı ile iş tutmadan, Kandile Hdp'li vekilleri kurye olarak göndermeden, bölgeyi, teröriste göz yumup, hendek cehennemine çevirmeden" diye devam etse, ne cevap verecekler..
"Hafta sekiz gün ondokuz, Putin ile görüşüyorsunuz, Obama ve Trump ile , her canınız istediğinizde telefon üzerinden paylaşımlarda bulundunuz/ bulunuyorsunuz, sonuç; Milli Beka tehlikeye düştü,, sınır dışına müdahale zorunluluğu doğdu, bekamızı korumak, senelerce kumpas davaları ile örselenen orduya kaldı, " dese haksız mı olur..!!
Bir başkası, " Hdp'ni artık artık Chp temsil edecek" diyerek, terör ile Chp'ni özdeşleştirme , yargısında bulunuyor.. "...kimin kimi temsil edeceği henüz belli değil ama, son zamanlarda , teröristleri temsil ettiği ileri sürülen , hdp ağır topları ile , Dolmabahçe saray müştemilatında hazırlanan dandik protokolleri Chp ilan etmedi...." dense, haksızlık mı edilmiş olur..
Chp'ni, çözüm önerileri yok, diye eleştirenleri ciddiye almak mümkün değil, iktidar kullananların çözüm önerileri ile Türkiye'nin geldiği yer ortada ...
Asker cephede göğüs göğüse çarpışarak ilerlerken, Cumhurbaşkanı, Kudüs meselesine, Katolik aleminin dini lideri ile birlikte , çözüm arıyor..
Chp'nin fazla bir şey yapmasına gerek yok, iktidar, yaptıkları ile, kendi kendini ortaya koyuyor zaten..
"Toplayın kendinizi,Yanlışta ısrar etmeyin" demek, bu kadar," boşa basan" bir iktidar için yeterli bir muhalefet olur..
İktidar yanında olanlar ise, chp'nin politikalarından ziyade , iktidar politikaları üzerinden merak buyursalar, kendi gelecekleri açısından da, daha gerçekçi bir mesai sayılabilir.





Halide Doğrusöz


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.