booked.net
 
 

 

Damat

 Apo "Seçim Kantarı".'na çıkmadı...!! - 21/06/2019





Muzaffer Aslan
E-Posta
Sandığa saatler kala , "cumhur ittifakı" son hamlelerini yapıyor.. VİP tartışmaları , Ordu Valisi, Sayıştay Raporu, otel görüntüleri ( sanırsın, moderatör kaçak et düzeninde yakalanmış,,kimle görüştüğünü ne kadar görüştüğün söylüyor, her şey kameralarda) ,
Kırk yılın baharınının yoğurdunu yemiş, Ankara'nın politik labirentlerinde at oynatmış bir gazeteci olarak, takip edileceğini bilmez mi, bilir, ama vardır onun da bir hesabı..!!
Karşısındakiler, dünyanın en rafine kriptocuları ile düne kadar peşrev yapmış, darbeye maruz kalmışlar, "üzüm üzüme baka baka kararır", onlar da birşeyler öğrenmiştir, nasıl takip yapılır, nasıl görüntü alınır, nasıl ses kaydı yapılır,velhasıl, herkes birbirini bilir, bir de Osmanlıyız diyorlar ki, bilindiği gibi "Osmanlıda oyun bitmez"..!!
Bu sefer havanda su döver gibiler, bu hamleler amatör kalıyor, seçmen mevzilere gireli çok oldu, sadece bu seçimle de ilgili değil, tekrar seçime alıştı, başka seçimler de isteyebilir,, arkası nasıl gelir bilinmez.,..!!
Önemli gibi görünen son hamle, Apo'yu , millet ittifakına kayan seçim kantarının topunu düzeltmek için vitrine çıkarmak teşebbüsü oldu ama, "beka" ile başlayan seçim serencamında parametreler o kadar karışık ki, "bir taraftan tutarsan diğer taraf kaçar, öbür tarafı yakalarsan bu taraf firar eder", durumu var.. Özetle , attıkları taş ürküttükleri kurbağaya değmeyecek gibi..
Apo , avukatlarına sade suya tirit bir retorik mektup yazmış, seçmeni ne kadar etkiler şüpheli, müphem bir demokratik ittifaktan bahsediyor, oysai İstanbul seçiminde ittifaklar netr bir şekilde sahada..
İstanbul seçimini, cumhurcular, kendileri için hayat memat meselesi haline getirdiler, milletçiler de Türkiye meselesi yaptılar,,..
Pazartesiden sonra, ortaya saçılacak pirincin taşını ayıklamak da millete kalacak gibi görünüyor..!!



Muzaffer Aslan


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.