booked.net
 
 

 

Damat

 ÖSYM Başkanı hakkındaki iddianame ve "Maşeri Vicdan"!! - 02/01/2020





Kenan Hayırlı
E-Posta
ÖSYM Başkanı hakkındaki Fetö örgüt üyeliği ve zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma suçlaması ile düzenlenen iddianamede; 2010 ve 2015 arasında ÖSYM tarafından yapılmış bütün sınavların cevaplarının örgüte servis edildiğine dair ciddi bulgu ve ithamlar var..
ÖSYM'nin Başkanı hakkında işbu iddianame ile 18 yıl 6 Ay hapis cezası istenmiş olup, İddianame Ankara 2. Ağır Ceza mahkemesi tarafından kabul edilmiş bulunuyor.
İddianame Eki Bilirkişi raporunda;
Şeytanı çırak çıkaracak bir hile yöntemi açığa çıkarılmış..
Kendi örgüt üyelerine- başka larının haklarını gasp ederek" sınav kazandıranma operasyonu;
Soru havuzundan çekilen sorular, bilgisayarda sır cihazı adı verilen kripto belleğe yüklendiği sırada, ikinci bir hile programı devreye girerek,sorular arka plana kaydedilmesi ile başlıyor ve kurumdaki fetöcüler vasıtası ile- çalınan sorular , ÖSYM 'den sorumlu imama iletiliyor..
Bu muhterem imam da, soruları fetö teşkilatına dağıtıyor, ezberlenen soru-cevaplar ile de ;
ÖSYM tarafından ;
İSG, TUS, STS, YÖKDİL, e-YDS, İcra- Adalet Bakanlığı sınavları,-MEB-EKYS, EKPSS Başlıkları altında düzenlenen tüm sınavlar dahil olmak üzere-suç örgütünün elemanları kazanıyor..
2010-2015 arasındaki bütün sınavlarda , iddianameye göre bu yöntem uygulanıyor, milyonlarca sınava giren hakkını alamıyor, örgüt kendi müritlerini hakları olmayan yerlere yerleştiriyor devleti işgal ediyor...
Devleti yönetenler, bu tehlikeye dikkat çekenlere karşı, ÖSYM Başkanı hakkında soruşturma açılması izni dahi vermiyor, sahip çıkıyorlar
Ergenekon sahtekarlıklarında aynı örgütün kumpasında yanıltılıp savcılık makamına özenenler,ÖSYM hırsızlıklarında da aynı yanılgıya düşüyorlar..
Sonuçta , telafisi maddi hukuk bakımından imkansız olup milyonlara varan haksız,usulsüz,hukuksuz fiiller devletin heybesine suç dosyaları olarak doluyor..
ÖSYM'nin tetikçi başkanını yargılamak, bu çaptaki bir hukuksuz dönemi ne kadar aklar sorusuna hukuk cevap veremez, maşeri vicdan belki...!!!




Kenan Hayırlı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.