booked.net
 
 

 

Damat

 Kozmik oda da yalama oldu. - 16/10/2020





Gürcan Soylu
E-Posta
Cemaat denen iblisler topluluğu, devletin hayat damarlarına haçlı orduları gibi saldırdılar.
Silahlı kuvvetler, Yargı , Akademi ( soru hırsızlığı ile) , akla ne gelirse devlet adına, çekirge sürüleri gibi üşüştüler. Mısır tarlasına dalan domuzlar gibi tahrip ettiler..
Şimdilerde, bu vampirlerden boşalan yerlere tarikat adı altında, devlete hasım başka organizasyonların yerleştiği iddiaları var..
İhanet sağanağının küflü rutubeti kurumadan, "Devletin; başka bir saldırı ile karşı karşıya olunduğu ileri sürülüyor..
Kozmik oda denen Devlet'in en mahrem mevzilerinden birinin kapılarını ne yazık ki, "düşman"a dönemin yetkilileri açtı...
Çoğu eski istihbaratçı, polis 82 sanık yargılandı.. 28 sanığa "terör örgütü üyeliği" suçundan, 2 yıl ile 10 yıla kadar değişen hapis cezaları verildi., neye yarar , ?? ..!!
Dönemin Başbakan Yardımcısına yapılacağı ve "tek delili" , -, bulunamayan, yutulduğu söylenen adres kağıdı" olan suikast iddiası üzerine, haramilere devletin haremine girme izni verildi., talan ettiler, günlerce , devletin bekasıyla ilintili , "çok gizli kayıtlı" belgeler üzerinde tepindiler, çaldılar, yurtdışına kaçırdılar..
Buluğa ermiş herhangi bir çocuğun inanamayacağı, ilkel bir senaryodan , tıpkı bugünküler gibi , koca bir darbe mekaniği inşa etmeye çalıştılar...
Olan oldu, , ne yazık ki, "kozmik oda "da yalan oldu, yalama oldu..



Gürcan Soylu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.