booked.net
 
 

 

Damat

 GETİRRRRRRRRR, GÖTÜRRRRRRRRR - 24/10/2020





Adaletli Yargıç
E-Posta
Türkiye’nin bugünkü durumunda siyaset ve ekonomi belli. Birçok insan burnun dan soluyor. Burundan soluma sırasında aklıma gelenleri sizlerle paylaşmaya çalıştım. Ancak, ekönömi !!! ve siyasetin dışında başkaca alanlar, hayat ve sorunlar hakkında da sinirlenince ara sıra affınıza sığınarak yazayım dedim.
Bunlardan bir tanesi başlıkta göreceğiniz üzere “Getirrrrrrrrr”. Bu evlere ürün teslimatı sistemi için çok olumlu fikirlerim vardı. Düşünüp uygulayanları tebrik etmiştim. Bu sistemi gerçekleştirenler pandemi sürecinde olumlu yönde gelişeceklerine olumsuz geliştiler. Bugün başımıza geleni özetleyerek sizleri bilgilendirmek istiyorum.
Pandemi sürecinde çoğu vatandaşımız gibi bizlerde bu sistemleri kullandık. Ekönöminin iyiliği!! nedeniyle çoğu insan indirim kampanyalarını takip ediyor. Getir de de bugünkü kampanya “Yarı Yarıya Saatler” adında ve aşağıda resmini göreceğiniz şartlarda gerçekleşiyor. “Yarı yarıya saatlere özel, seçili ürünlerden 150 TL’ye kadar olan siparişlerinizde %50 indirim uygulanır.” Kampanya koşuluna göre 134 TL’lik bir sipariş verdik. Bu sipariş için 67 TL ödenmesi gerekirken Getirrrrrr, kayıtlı kredi kartından 134 TL Götürrrrrrdü. Dikkatli olmazsanız kayıtlı kartınızdan onay sistemi de çalışmadığından kampanya ayaklarında indirim listelerinden güzel satışlar yapıyorlar. Son aşamada indirim son anda yapılacak diye siparişi tıklıyorsunuz işlem yürürlüğe giriyor.Bunun üzerine gelen ürünleri, iade ettik. Bu iade aşamasında müşteri temsilciliğini de aradık, temsilcilik yukarıda gördüğünüz kampanya koşullarını göremiyormuş. Bize verdikleri bir fikirle bu indirim için siparişin tam 150 TL veya üzeri olması halini deneyin dediler. Biz bütün kayıtlı kartları iptal ettik ve uygulamayı da sildik. Unutmadan söyleyeyim kayıtlı kartlar uygulama üzerinden silinse de kayıtlarda kalıyormuş. Masterpass sistemi üzerinden silinmesi gerekiyor.
Başkaca bir yorum yapmayayım umarım düzelirler. Çalışma sistemlerini araştırarak öğrendim. 3. Şahıslara ait depolar üzerinden pirim usulü çalışıyorlar, servis çalışanlarına 20.-TL ödeseler de 10.- TL si depo sahibine gidiyormuş. Bazı apartmanların altında düzensiz depolar, önünde kalabalık çalışanlar ve motorlar bulunma nedeni bu tür şirketler. Ekönömi hakkında her şey söylenebilir ancak Reisimizin!!!! dediği gibi bu işleri fırsata çevirenlerde oldu.
Getiriyormuş gibi götürüyorlar. Umarım hafta sonunuz iyi geçer.
Not:Şu anda tekrar kontrol ettik, sistemi, kampanyadaki "... 150.-TL ye kadar" cümlesine uygun hale getirmişler galiba. Yani şikayet bir işe yaradı. Biz ürünlerin ücretinin kredi kartına iadesini bekliyoruz."



Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.