booked.net
 
 

 

Damat

 Erdoğan'ın "Mahçup adaylık" ilanı..!! - 30/04/2022





Hasan Danacı
E-Posta
Cumhur ittifakının kahyası gibi davranan Bahçeli ,Erdoğan'ın Cumhur ittifakının adayı olduğunu açıklayalı çok zaman geçti..
Millet ittifakının adayı üzerine kahve falları bakıp papatya falları açanlar, bugüne kadar Erdoğan'a , aday mısınız? sorusunu sorma cesareti gösteremediler.. çanak çömlek soruları ile idare ettiler..
Kaşıkçı dosyasını "yüz görümlüğü" gibi gönderip arakadan yapılan ziyaret dönüşünde, saray şürekası , bermutat , çanaklama söylemindeyken, muhtemelen sıkılan,
Erdoğan "...şu anda Cumhur ittifakı adayını belirlemiştir, bu aday ile beraber yoluna devam etmektedir" diyerek, üstü kapalı ve hafif de mahçup bir adaylık açıklamasa yapmış..
Kusura bakmasın ama, bu kadar düşük profilli ve hatta öznesi ""tahmine dayalı" açıklama , yetersiz kalmış...
Bahçelinin anonsun bu kadar süre göz ardı edip , eski kankası , genç irisi suud prensini ziyaret dönüşü , açıklama yapması, dedikodulara da sebebiyet verebilir.. suud enerjisi mi cesaretlendirdi diyenler çıkabilir..!!
Millet ittifakı çok paydaşlı ve de görünüşe göre adaylık süreci sıkıntılı geçiyor....
Kılıçdaroğlu daha adaylık sinyalini netleştirmeden, partisi içinden eteklerine yapışıldığı izlenimini verdi, belde/ilçe düzeyinden megapol düzeyine başkan adayı ve de sonra başkan yaptıkları, "cumburlop" cumhurbaşkanlığı hayallerine dalmış gibiler.. mümkün olsa "ABD başkanlığı!!" dahi tevazu radarlarına girebilir.!!
Sayın Erdoğan adaylığını ihsas ettirdikten sonra gözler seçim takvimine dönecek gibi, zamanında seçimde, cumhurcuların üzerinde, - pek sallamasalar da- "Gulyabani" gibi- anayasal engel- hayaleti dolaşıyor..
Milyonlarca mühürsüz oy kullanma müçtehidi eski YSK Başkanı da , yaptığı ihbar ile "Demoklesin kılıcının" İmamoğlu bpynunun üzerinde sallanmasına yol vermiş
.Bu arada , yarın bir gün, devran değişirse 17 nisan referandumunda sandığa sonradan eklendiği söylenen makyajlı oyların hesabı da muhtemelen gündeme gelebilir..
Hamle sırası , millet ittifakında , kabak tadı vermeden , sahaya inmek zamanıdır..!!









Hasan Danacı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.