booked.net
 
 

 

Damat

 Erşan Kuneri .."hayat pahalılığı" ve "asayiş sorunu - 21/06/2022





Kemal Yılmaz
E-Posta
iktidar ittifakının -işaret fişekçisi- ortağı, komedi dizilerini hedef almış. Komedyenlere şarlatan yakıştırması yapmış ve de rol aldıkları dizilerin "hadlerini aştıklarını ilan etmiş..
Aile son sığınaktır, diyor, kimin itirazı var Aile düzenine, ama işin tuhafı, içişleri Bakanı da dış güçlerin herkesi "çürük "yapacaklarına inanmış..!!
Ekmek 5 T.l , mazot 30 T.l'yi geçmiş, millet domatesi dilim ile , patatesi tane ile alacak seviyede , muhterem, iktidarda sanki, Kılıçdaroğlu varmış gibi " ahlak" diskuru çekiyor..
Kendi mensubu olduğu ittifak dışı siyasetçileri de bugünkü Türk siyasetinin çözüm bekleyen sorunlarının kaynağı olarak göstermiş..
Zillet ittifakını "çürük" ve "çarık" zihniyetliler olarak tanımlamış..
Daha enteresan olanı, Türkiyenin bugünkü durumunu tasvir ederken, kullandığı;
"üzülerek ifade etmeliyim ki, toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma , zayıflama ve gerileme emaresi görülmemektedir. Aile faciaları, vahşet haberleri, seri cinayetler, kan donduran diğer menfur hadiseler maalesef milli vicdanı derinden yaralamaktadır " ifadeleri...
Çare olarak da, yıllardır, bütün Devlet emirleri altında iken..!!, hala , geniş katılımlı bir uzmanlar şürası önermesi..!!
Zaman ve mekan'da algı zaafı sorunu olduğu ortada,..
iktidarın , kemiyet olarak küçük ama keyfiyet olarak altı okka ağırlıklı ortağı olarak, kendilerini , muhalefette mi zannediyorlar, yoksa, işbu sorunların Kılıçdaroğlu ve millet ittifakı tarafından çözülmesini mi bekliyorlar.. ??!!
Suriye'ye yeni bir sefer açmanın arefesinde, Yunanistan'ı çocuk gibi azarlayıp kulağını çekerken, sanki "savaş halindeymişiz" gibi yaş haddinden emekli olması gereken , Genelkurmay Başkanının- neredeyse ömür boyu görev yapma süresininin önünü açacak düzenlemeler hazırlanırken,
"Devlet ebed müddet" geleneğinin günümüzdeki koca T.C. Devletinin iktidar ortakları olarak, ülke içi asayişi sağlamaktaki aczi" ikrar etmelerinin izahı nedir..!!
Bu soruların görünürde cevabı yok, ama, kim yazıyorsa bu konuşmaları, yazıktır, ülkenin sigortası olan milliyetçi damarı, günlük siyasette bu şekilde kullanmak üzüntü verici..!!


Kemal Yılmaz


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.