booked.net
 
 

 

Damat

 Çıkartma gemisi güvertesinden fiyatlara bakış..!!! - 17/04/2023





Kamil Çebi
E-Posta
Kılıçdaroğlu , helalleşme üzerinden , özellikle son yıllarda bozulan, - endazesinden çıkan -toplumsal dengeleri yerine oturtmaya çalışıyor..
Kollektif bir yönetişim etrafında , demokrat unsurları- yeni bir Türkiye hayali etrafında seçimlere götürüyor..
iİktidar cenahında , bagajı her türlü kural dışı icraatla dolu, yorulmuş, "kof kibir" ile ayakta durmaya çalışan bir zihniyet var..
Belli bir seçmen kitlesini , doğrudan devlet desteği ile kendine adeta mahkum etmiş ve sürekli "hormonlu icraat" propagandası yapıyor. ..!!
Hem bugünün dev !! icraatlarını anons ediyor, hem de neredeyse "ateşi" kendisinin bulduğunu iddia edecek kadar gerçeklerden kopmuş vaziyette..
Alçak dağlara konmuyor, aynı anda hem dikine kalkan uçak, hem helikopter , siha, iha, zırhlı amfibi araçlar taşıyabilen gemiyi suya indiriyor, halkın ziyaretine açıyor, Karadenizden, doğal gaz borusunu döşüyor, gaz tevziatını seçim sonrasına tarihliyor... uzaya uydu fırlatıyor, hepsini seçim arefesine denk getiriyor..!!
Ama, bu kadar icraat canavarı bir iktidar olarak, tek bir soğanın fiyatını !! 10 Tl altına indiremiyor..
Millet et hevesini, Kurban Bayramına sakladı, denk getirirse - hem ucuz soğan hem kurban bağışı- maydonoz da tedarik edebilirse, cızbız köfteyi sofraya getirebilecek..!!
Millet, bırakın "et, peynir " demeyi, "soğan" demekten korkuyor , iktidar müntesipleri de, Türkiye gibi bir tarım ve hayvancılık ülkesinde , adeta "yasaklı" hale gelmiş bu maddeler telaffuz edilince, kırmızı görmüş boğa gibi oluyorlar ve hemen , TOGG montaj otomobilini, milletin üzerine sürüyorlar !!.. çıkartma gemisini Mısır Çarşısı" yakınına bordalayıp ziyarete açıyor ve ;
şeker alamayanlar, et, peynir fiyatlarından ürkenler, ferahlamak için, kendilerini, geminin güvertesine atsın,"ferahlasın" istiyorlar..!!
Soğan fiyatlarına itiraz edenlere yerli otomobil veya, çıkartma gemisi tesellisi, demokrasimizde yeni bir aşamaya işaret ediyor..!!



Kamil Çebi


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.