booked.net
 
 

 

Damat

 Proje aday, İhsanoğlu mu Demirtaş mı..!! - 04/07/2014





Süheyla Narcı
E-Posta
İhsanoğlu çatı aday olarak ilan edilince, iktidar ve yandaşlar, proje aday tezini ortaya attılar, İslami kültürden gelmesini öne çıkararak, Erdoğan'ın karşısında, mütedyyin muhafazakar kitlenin kafasını karıştırmaya yönelik bir uluslararası siyaset mühendisliği olduğunu iddia ettiler/etmekteler..
Bu yaklaşım, zahiren makul gibi görünse de, Selahattin Demirtaş'ın adaylığı kadar kuvvetli ve organize bir projeye tekabül etmiyor..
Yakın zaman önce, siyaseti bırakıp ailemle ilgileneceğim diyen, Demirtaş, gelişen şartlara göre acilen tedavüle sokuldu, ve yeni makyajlı partinin eş başkanlığına seçildi İsmi ve amblemi değiştirilen yeni parti de yeni bir proje olarak tasarlandı, bölgede tıkanan, ırkçı parti yerine, yurt sathında farklı taleplere cevap verme iddiasıyla sahneye sürüldü, Demirtaş, Madımak faciasının yıl dönümünde, alevi yurttaşlara selam vererek turlara başladı,..İktidar yandaşları ve bir kısım ortada gezinen tayfa, Demirtaş''tan , Türkiye siyasetine uygun bir profil yapma peşindeler, böylece, yılların iktidarı, muhafazakar/dindar, kalkınmacı ve her türlü dünyevi nimetlere açık bir siyasi oluşumun karşısına, Cumhuriyete isyan etmiş bir geleneğin siyasi temsilcilerini, sol hassasiyetleri ve alevi mağduriyetini istismar ederek sahneye çıkıarma gayreti ve telaşı ortada. yapılmak istenen, geleneksel cumhuriyet değerlerinin temsilcilerini, cumhurbaşkanlığı seçiminde bloke etmek.. Demirtaş projesi ile, becerilebilirse, hem Erdoğan'ın işini kolaylaştıracaklar, hem de, akıllarınca, yakın gelecekte,Demirtaş fotoğrafı ile, kürtçü silahlı hareketi topluma yedirecekler. Esas proje, Demirtaştır...


Süheyla Narcı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.