booked.net
 
 

 

Damat

 "Demokratik açılım" yağmalanıyor..!! - 08/10/2014





Tijen Parlar
E-Posta
Akp ve yandaş takımının anlayamadığı, müzakere denilen süreçlerin , belli bir entellektüel ahlak ve moral altyapıya dayanması sorumluluğunun/zorunluluğunun,"ilkel terörist" hareketlerde bulunmadığı gerçeği..Akp, uluslararası kayıtlara, en kanlı terör örgütlerinden biri olarak geçen bir kalkışmanın siyasi değil silahlı temsilcileri ile kendine göre bir barış kotarmaya çalışıyor. Yüz görümlülüğü için hergün yeni bir şey isteyen gelin nazlanmasına, bir de, olmazsa,sokakları ateşe veririz pervasızlığını ekleyin, müzakerenin taraflarından biri bu zihniyet, diğeri de, devletin demir çekirdeğinde bulunan yetkililer... Anayasaya ve kanunlar aykırı olarak başlattıkları görüşmelere yasal bir kılıf uydurdular, bir de kararname çıkardılar, bakalım, ne kadar yararı olacak..!!
Kobaneyi bahane edip, ortalığı yangın yerine çevirdiler ve onlarca insan öldü, yaralı sayısının da yüksek olduğu söyleniyor, maddi zarar henüz tesbit edilemedi, nerede duracağı şimdilik bilinmiyor,bazı illerde sıkıyönetim ilan edildi, Mahpus hakları gereği, bayramda yaptığı ziyaret sonrası, kardeşi, teörist başı , 15 ekime kadar süre verdi demiş (ne süresi ise). arkasından, yeni kalkışma provaları başladı, yakıyorlar yıkıyorlar, bayrağa saldırıyorlar, büstleri yıkıp, milleti tahkir ediyorlar..Kobanide savaşmak için silah istiyorlar,silah verilirse arkadan neler isteyecekler kestirilemez, ama, bu "verme" durumu devam ederse, yeni yapılan cumhurbaşkanlığı sarayında bir"eşbaşkanlık" odası da isterler..
Demokratik açılım, müzakere, iddialı kavramlar, hangi zemine oturduğu bilinmiyor, ikide bir, sokakları ateşlemek, bu kavramların ruhuna aykırırı, ama, karşındaki zihniyeti tahlil edemezsen, ayağını boşa bastırırlar..Terörden, silahtan beslenen bir yapıyla, yapılacak açılımlar, demokrasiye hizmet etmez, tam tersine demokrasiyi, yağmacıların emrine verir ki, , bugün ortada olduğu gibi kaba bir yağmacılık ile karşı karşıya kalırsınız...ı


Tijen Parlar


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.