booked.net
 
 

 

Damat

 İtibardan tasarruf olmaz..!! - 06/12/2014





Yeliz Söyler
E-Posta
Cumhurbaşkanı, Anadolu kaplanları da denilen iş adamı gurubuna yaptığı konuşmada, saray ile ilgili eleştirilere, "itibardan tasarruf olmaz" cevabını verdi..
Kaplanlar kendisini, her cümlesinin sonunda olduğu gibi şiddetle alkışladılar, hele, beni eski cumhurbaşkanlarınla karıştırmayın anlamına gelecek cümlelerden sonra, duygu yoğunluğu had safhaya yükseldi, salon ayakta alkışlarla desteğini sürdürdü..
Kılıçdaroğlu'na bindirmeye devam etti, saraydaki oda sayısını eksik biliyor,daha fazla dedi.. Oda sayısı arttıkça itibarımız artıyor olsa gerek, alkışlar daha da şiddetlendi.. Kendisine destek veren sanatçılara cesaret verdi, mahalle baskısından korkmayın, arkanızda ben varım, dedi..Hülya Avşar nam sanatçı hanım da saraya davet edilmiş olsa gerek, "hiç öyle şatafatlı bir yer değil" diyerek, yandan bir destek atışı yaptı..uzaktan bayağı ihtişamlı bir yer gibi gözüküyor, ama demek ki, sanatçı hanım, daha şatafatlı, ihtişamlı yerlerden de haberdar.. Osmanlı, Selçuklu ve de modern mimariyi harman etmiş, ağaçlarının bie, Almanya sınırında özel olarak yetiştirilip, yüzlerce tır ile taşındığı söylenen bir yapı için dudak bükmek, hele hele" benim evim daha ihtişamlı" demek,insana, neler varmış, bizim bilmediğimiz, dedirtiyor.. iyi günlerde otursunlar.. Kaplanların önünde hakarete varan eleştirilere uğrayan, Kılıçdaroğlu, cevap olarak, bana bulaşmasın, sarayında otursun, hatta, yanına, sanatçı hanımı da alsın dedi, anlaşılan, sinirlenmiş, biraz sert gitti.. Soma'da 300 'den fazla insan, Ermenek de çok sayıda madenci , işveren güvenlik tedbirlerinden tasarruf ettiği için hayatlarını kaybetti.. Somadaki maden sahibinin, Maslaktaki yeni yaptığı gökdelen'de, hiç tasarruf yapılmamış, İstanbul'un her yerinden gözüküyor, itibarı fevkalade yüksek bir yapı..
Bu itibarın bir kısmından tasarruf edip, güvenlik önlemlerine yatırsaydı da, o kadar madenci, hayatlarını kaybetmeselerdi...!!


Yeliz Söyler


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.