booked.net
 
 

 

Damat

 Alta düştüm diye yerinme, üste çıktım diye sevinme !! - 23/01/2015





Vicdan Sevgili
E-Posta
Kırkpınar geleneğinde salavatçı da denilen cazgırlar önemlidir.. Güreşler başlamadan önce, Kırkpınar'ın tarihine de atıflarda bulunarak, güncele de dokunan maniler ile, hem seyircinin hem de güreşenlerin duygu dünyalarını harekete geçirirler.
"altta düştüm diye yerinme, üste çıktım diye sevinme," derken, güreşte, her an her şeyin olabileceğine vurgu yaparlar.. Siyasette de cazgır takımı vardır ama hep bir tarafa yaslanırlar,yancısı oldukları siyasete hatalar yaptırırlar..
Yolsuzluk iddiaları ile ilgili soruşturma komisyonu raporları oylandı ve amiyane tabiri ile , "iddialar", şimdilik, halının altına süpürüldü.
İddia konusu suçların zamanaşımı süreleri uzun, seneler sonra da davalar yeniden gündeme gelebilir,siyaseten aklama'nın bir kıymet-i harbiyesi yok, gün gelir, tekrar komisyonlar kurulabilir.. iki partili meclis (akp, chp ortaklığında), eski dönem komisyon raporlarına itibar etmemiş ve kimi buldularsa Yüce Divana göndermişlerdi.( Tansu Çiller ayrı tutulmuştu) Kader her zaman kendi hükmünü icra ediyor.. Erdoğan ve Baykal ortaklaşa, yüce divana otobüs kaldırmışlardı, şimdilerde kasetlerle anılıyorlar, Baykal kasetlere eskiden de meraklı bir siyasetçiydi, kendisine, Fikri Sağlar vasıtasıyla servis edilen Korkmaz Yiğit/Çakıcı kaseti ile,aslını esasını soruşturmadan, zamanın hükümetini düşürdü, daha sonra Erdoğan ile işbirliği yaptı, sonunda da , kendisi, bir kasetle siyasi itibarını kaybetti. Baykalı kaset işlerine bulaştıran eski istihbaratçılar şimdilerde kitaplar yazıp Saray istihbaratçısı olmaya çalışıyorlar.son örneği Sabri Uzun, zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz'a kurulan Türk Bank/Yüce Divan komplosunda, mahkeme huzurunda verdiği ifade, istihbarat'ın hangi ellerde olduğuna önemli bir örnektir.. Baykalı "tuzak"layan yapı, en son da Erdoğan'ı bir kaset operasyonu ile tuzağa düşürdü.. Kaset ile "siyaset" oynayanlar sonunda bir yerden yakalanıyorlar.. Sonuç olarak, bugün siyaseten, milletvekili oyları ile "ak" landıklarını zannedenler yanılırlar, önce, Yüce Divan, sonra da, adalet-i ilahiyenin kesin olarak tecelli ettiği Mahkeme-i Kübra var.


Vicdan Sevgili


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.