booked.net
 
 

 

Damat

 Patlayıcılar devreye girdi..!! - 10/10/2015





Hande Göremeli
E-Posta
Hdp eş Genel Başkanı seçim bildirgesini açıklarken ".., bugüne kadar kim olumlu iş yaptıysa onlara ancak teşekkür edebiliriz,..ama yolun bundan sonrasını Hdp ile devam edeceğiz.." ifadelerini kullandı.. Bu sözleri, terör örgütünden ayrışma, ve siyasi mücadeleyi öne çıkarma gibi yorumlayanlar oldu, terör eylemleri ile arasına mesafe koyamayan hdp, bu nedenle,, 7 Haziran'da aldığı oyların gerisine düşme riski artmaya başlayınca, bir tedbir alma ihtiyacı içine girdi.... Siyasi bir takiye mi yoksa, gerçeği görüp sivil siyasete ağırlık verme çabası mıdır bilinmez..
10 ekim Cumartesi günü Ankara'da düzenlenen, savaşa hayır temalı ve yurtdışı dahil, yüksek katılımlı bir barış mitingi , dolaylı olarak, Hdp'nin siyasetine destek amacı da taşıyordu ama toplanma mahallinde patlayıcılar devreye sokuldu ve bir katliam yaşandı.. Terör örgütü, Hdp'nin sivil siyaset ile yola devam edeceğiz söylemine bir cevap mı verdi, o da bilinmez..
Oslo sürecinde mit yetkilisi'nin, terör örgütünün Avrupa sorumlusuna, " metropolleri patlayıcılarla doldurdunuz, hepsini biliyoruz." diye sorduğuna dair tapeler ortalığa düştü.. ..
En üst seviyeden yetkililerce, çözüm sürecinde, bölge ağırlıklı olarak ülkenin silah deposu haline getirildiği itiraf edildi..
Son zamanlarda, Abd ve Rusya nerdeyse eş zamanlı olarak, (pyd/pkk)'yi müttefik güç olarak ilan etti..Pentagon''da pkk ve pyd eş kuvvetler olarak tanımlanıyor..
Kandildeki terör ağaları, Hdp'nin siyasetin ciddiye almadıklarını her fırsatta açıklıyorlar, başka bir kulvarda, yeni orta doğu şartlarında, silahlı angajmanlarını sürdürecekleri anlaşılıyor..,
Bu koordinatlar bir araya getirilince ve özellikle bu patlamanın derin mesajı bakımından, Türkiye'nin ciddi bir güvenlik sorunu olduğu ortaya çıkıyor..Türkiye, 1 Kasım seçimi'nin tuhaf atmosferinde, aynı nakaratların tekrar edilip, sandık eksersizlerinin yapıldığı, bir ülke halinden çıktı.. 7 Haziran seçimleri sonucu ortaya çıkan millet iradesinin gereğini yerine getirmeyenler kadar,, ülke cephaneliğe çevrilirken, kendi aralarında şakalaşanlar, da mevcut tablodan sorumludurlar..


Hande Göremeli


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.